1-7 Kasım haftasında gökyüzü burçlar için neler söylüyor? Akrep Yeniayı'na dikkat!

Herkese mutlu, sağlıklı ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.

Bu hafta gökyüzü bir Yeni Ay ve iki gezegen geçişi ile astrolojik açıdan oldukça hareketli olacak. 5 Kasım Cuma günü aşkın, sevginin, uyumun, güzelliğin ve paranın gezegeni olan Venüs, 6 Mart’a kadar kalacağı Oğlak burcundaki seyrine başlayacak. Bu süreç içerisinde hayattan haz aldığımız konuları ikinci plana atarak hayata daha ciddi bakmaya başlayabiliriz. İlişkileri daha gerçekçi bir bakış açısı ile değerlendirme eğilimde olacağız. Yine bu süreç içerisinde başlayan ilişkiler daha ciddi ve uzun soluklu olacaktır. Oğlak burcu, ciddi, sorumluluk sahibi ve duygularını göstermekten çekinen bir burç olduğu için sevgiyi hissetme ve sevgimizi gösterme konusunda çekimser davranışlar sergileyebiliriz.

5 Kasım Cuma günü saat 00.14’te, Akrep burcunun 12 derecesinde Uranüsyen bir Yeni Ay meydana gelecek. Yeni Ay’lar meydana gelecek olan bir konunun hazırlık ve başlama aşamasıdır. Bu Yeni Ay da 19 Kasım’da yaşanacak olan Ay tutulmasında ortaya çıkacak konuların temelini atacak. Yeni Ay enerjisi ile ortaya çıkacak konuların başında, para piyasalarındaki dalgalanmalar olacaktır. Finansal konularda ani ve beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Ufak çaplı yer sarsıntıları, petrol ve yeraltı kaynakları ile ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Pandemi sürecini etkileyecek yeni ilaç ve tedavi yöntemlerinin bulunması, özellikle cinsel yolla bulaşan hastalıklar ve AIDS hastalığının tedavisi ile ilgili gelişmeler yaşanması söz konusu olabilir. Akrep burcunun temsil ettiği konuları bireysel bazda incelediğimizde karşımıza çıkan konular arasında krizler, cinsellik, tutkular, ameliyatlar, şifa, yıkımlar, yeni başlangıçlar, ölüm ve doğumlar, dönüşümler, gizemler ve sırlar vardır. Bu Yeni Ay etkisi ile birlikte, hayatlarımızda dönüşmesi gereken konularda köklü değişimler meydana gelebilir. Korkusuz ve cesurca hareket ederek, hayatımızda değişime uğraması gereken konuyu ele alabiliriz. İlişkilerimizde kıskançlık, sahiplenme, derin duygular ve tutkular daha fazla ön plana çıkacaktır. Duygularımızın derinliklerine inerek, kendi gerçekliğimizle yüzleşebiliriz. Ameliyat veya operasyon gerektiren konular ortaya çıkabilir. Borçlar ve ortak kazanımlar konusunda yeni gelişmeler yaşayabiliriz. Tutulma hattına girdiğimiz bu günlerde hayatımızda köklü değişimlerin başlangıcı olacak olan bu Yeni Ay enerjisini hayatlarımızda çok daha derinden hissedeceğiz. Şifa çalışmaları, regresyon terapisi yaptırmak için de Yeni Ay enerjisini kullanabiliriz.

6 Kasım Cumartesi günü, iletişimin gezegeni olan Merkür, 24 Kasım’a kadar kalacağı Akrep burcuna geçiş yapacak. Düşüncelerimizde daha derinleşeceğimiz bu dönemde sezgilerimiz de oldukça artacaktır. Bir konu ya da bir olayın arkasındaki gerçekliği görmek isteyeceğiz. Güven teması çok daha önem kazacağı için, karşı taraf ile olan iletişimimizde kendi gerçek duygularımızı gizleme eğiliminde olabiliriz. Bu süreci, derinlere indiğimizde göstermekten çekindiğimiz duygularımızı açığa çıkartarak değerlendirmek faydalı olacaktır. Gizli, gizemli ve bilinmeyen konulara olan merakımız artarken, ilişkilerimizde karşı tarafı denemek için kıskançlık oyunları yapabiliriz. Karşı tarafla iletişim kurarken, sivri dilli olmamaya özen göstermek de faydalı olacaktır.

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, finansal konular, ortak kazanımlar, vergi, miras, nafaka, kredi ve borçlar gibi konular gündem maddeniz olacaktır. Unuttuğunuz bir borç gündeminize gelebilir veya borçlarınızı düzenleyebilirsiniz ya da yatırım amaçlı kredi başvurularınızı yapabilirsiniz. Ufak tefek krizli durumlar ile muhatap olabilirsiniz. Fakat her türlü sıkıntılı durum karşısında soğukkanlılığınızı koruyabileceksiniz. Hafta sonuna doğru, kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda güzel gelişmeler yaşanabilir, kariyerinizde bir kadının desteğini alabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, ikili ilişkileriniz, partnerinizi ilgilendiren konular, evliliğiniz ve ortaklı işleriniz ön plana çıkacaktır. İkili ilişkilerinizde mevcut sorunlarınızı masaya yatırıp tamam mı devam mı sorusunu kendinize sorabilirsiniz. Bekar olan Boğa burçlarının hayatlarına yeni bir partner girebilir ve bu sosyal medya aracılığı ile olabilir. Ortaklı işlere imza atarken, etrafınızdaki düşmanlarınıza karşı dikkatli olmalısınız. Hafta sonuna doğru yurtdışı seyahat programları yapabilir, yeni eğitimlere başlayabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, iş hayatınız, çalışma koşullarınız ve günlük rutinlerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu dönem iş değişikliği yapabilir veya iş hayatınızda yeni sorumluklar alabilirsiniz. Taşınma kararı alabilir veya hayatınıza yeni bir düzen getirmek isteyebilirsiniz. Sağlık konusunda oldukça dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeden mutlaka yaptırmalısınız. Hafta sonuna doğru, gelirlerinizde artış olabilir, yatırım yapabilir veya beklediğiniz bir miras var ise o konuda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, aşk hayatınız oldukça hareketlenecek. Bekar olan Yengeç burçları yeni bir ilişkiye başlarken, ilişkisi devam eden Yengeç burçları ise ilişkilerinde daha ciddi kararlar alabilirler. Bu Yeni Ay hamile kalmak isteyen Yengeç burçlarını oldukça destekliyor olacak. İlişkilerinizde yaşanma olasılığı olan kıskançlık krizlerine karşı dikkatli olmalısınız. Hafta sonuna doğru, ikili ilişkilerinizde sürpriz, pozitif gelişmeler yaşarken, yeni ortaklı işlere de imza atabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, ev yaşantınız ve ailevi konularınız ön planda olacak. Taşınma kararı alabilir, gayrimenkul alım satımı yapabilir veya evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşabilirsiniz. Bu dönem aileniz ile daha yakından ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Eviniz içerisinde yaşanma olasılığı olan tartışma ve gerginliklerden uzak durmanız faydalı olacaktır. Hafta sonuna doğru, iş hayatınızda güzel gelişmeler yaşanabilir ve iş arkadaşlarınız ile olan ilişkileriniz hareketlenebilir.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan iletişiminiz artacaktır. Seyahat programları yapabilir, yeni eğitimlere başlayabilir veya yeni projelere imza atabilirsiniz. İkili iletişimlerinizde yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmalısınız. Kardeşlerinizi ilgilendiren konular ile uğraşabilirsiniz. Trafikte gergin olmamaya özen göstermelisiniz. Hafta sonuna doğru, aşk hayatınız oldukça hareketlenecektir. Bu dönem yeni ilişkiye başlayabilir veya devam eden bir ilişkiniz var ise ilişkinizi bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, finansal konularınız ön plana çıkacaktır. Kendinize yeni finansal kaynaklar yaratabilirsiniz. Finansal konularınızda yatırım amaçlı riskler alabilirsiniz. Ani ve beklenmedik gelir fırsatları yaratabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, aileniz ile olan ilişkileriniz daha uyumlu bir hale gelirken, evinizde daha çok vakit geçirmek isteyebilir, ev alma veya evinizde dekorasyon değişikliği yapmak isteyebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, önemli kararları verme zamanında olacaksınız. Ev, aile, kariyer ve ilişkiler gibi konularınızı masaya yatırabilirsiniz. Hayata geçirmek istediğiniz plan ve projelerinizi yapmak için eyleme geçebilirsiniz. Aynı zamanda bu Yeni Ay ile birlikte fiziksel görüntünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, seyahat programları yapabilir veya yakın çevreniz ile keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, kendinizi yorgun ve isteksiz hissedebilirsiniz. Yalnız kalma ihtiyacınız artarken, bilinçaltınıza attığınız konular ve korkularınız ile ilgili bir yüzleşme yaşayabilirsiniz. Kayıp olan bir eşyanızı bulabilir veya arkanızdan çevrilen işleri açığa çıkartabilirsiniz. Bu dönem haberci rüyalar görebilirsiniz. Ayrıca şifa çalışmaları yapmak için de gökyüzü sizi oldukça destekliyor olacak. Hafta sonuna doğru, finansal açından güzel gelişmeler yaşanabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, sosyal çevrenizden veya arkadaş çevrenizden birileri ile yeni iş ve projelere başlayabilirsiniz. Arkadaş çevreniz ile ilgili negatif durumlara karşı da ayrıca dikkatli olmalısınız. Aşk hayatınız ve arkadaş çevreniz ile olan ilişkilerinizde dengeleri oturtmakta zorlanabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, çok daha şanslı olduğunuz bir dönem içerisine gireceksiniz. Yeni ilişkilere başlayabilir veya fiziksel görüntünüzde değişiklikler yapabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, kariyer hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kariyer planlamanızı gözden geçirebilir, işten ayrılıp yeni iş başvuruları yapabilir veya kendi işinizi kurabilirsiniz. Kariyer hayatınız ve ev yaşatınız arasındaki dengeleri oturtmakta zorlanabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, ilişkilerinizi daha çok geri planda yaşama isteğiniz artabilir. Bu dönem bir kadının desteğini de yakından hissedebilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay enerjisi ile birlikte, yurtdışı bağlantılı işleriniz, hukuksal konularınız hız kazanabilir. Bu konularda beklenmedik sürpriz gelişmeler yaşanabilir, taşınma kararı alabilir veya yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, sosyal çevreniz ile olan ilişkileriniz artarken yeni arkadaş grupları içine dahil olabilir, arkadaş çevrenizin desteğiniz alabilir veya sosyal çevrenizden bir partneri hayatınıza alabilirsiniz.

“Değişim rüzgarı estiğinde onu karşılama cesaretini gösterirsen, küllerinin birer yıldız tozlarına dönüştüğünü göreceksin.”