1 çocuk annesi kadın kanalizasyon çukurunda aranıyor! Sebebi ise duyanları kahreder

Pamukkale ilçesine bağlı Gözler Mahallesi'nde yaşayan evli ve 1 çocuk annesi Mine K. ile eşi M.K. arasında yasak aşk iddiası yüzünden tartışma çıktı. 18 Ağustos 2022 gecesi eşiyle yaşadığı tartışmanın ardından evden ayrılan Mine K.'den bir daha haber alınamadı. Ekipler kocası tarafından öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde durarak kadını, kocasının çalıştığı otelin kanalizasyon çukurunda arıyor.

1 çocuk annesi kadın kanalizasyon çukurunda aranıyor! Sebebi ise duyanları kahreder

Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Gözler Mahallesi'nde yaşayan evli ve 1 çocuk annesi Mine K. ile eşi M.K. arasında yasak aşk iddiası sebebiyle tartışma yaşandı. 18 Ağustos 2022 gecesi eşiyle yaşadığı tartışmanın ardından evden ayrılan Mine K.'den bir daha haber alınamadı. 

AĞABEYİ EŞİNİN ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İDDİA EDİYOR

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan "Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme" programına müracaat eden ağabey T.K., kardeşi Mine K.'nın eşi tarafından öldürüldüğü iddiasıyla ekranlara çıktı. Kardeşini bulmak isteyen ağabey, "Kardeşimi öldürdüler ve bunu da eşi yaptı" dedi. Mine K.'dan 5 aydır herhangi bir haber alınamazken, genç annenin öldürülmüş olabileceği iddiası üzerine arama çalışmalarına bu yönde hız verildi.

1 çocuk annesi kadın kanalizasyon çukurunda aranıyor! Sebebi ise duyanları kahreder - Resim : 1

KOCANIN ÇALIŞTIĞI YERE YOĞUNLAŞILDI

Ağabey'in açıklamaları üzerine kayıp Mine K.'nin bulunması için çalışmalarını sürdüren Denizli Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, arama çalışmalarını eş M.K.'nin çalıştığı dünyaca ünlü termal merkezi Pamukkale'nin Karahayıt Mahallesi'nde çalıştığı otel çevresinde yoğunlaştırdı.

1 çocuk annesi kadın kanalizasyon çukurunda aranıyor! Sebebi ise duyanları kahreder - Resim : 2

SU KUYULARI VE KANALİZASYON ARANDI

Polis ekipleri, bölgede bulunan termal su kuyuları ve sulama kanallarını aradıktan sonra otelin kanalizasyonunda detaylı bir arama başlattı. 

1 çocuk annesi kadın kanalizasyon çukurunda aranıyor! Sebebi ise duyanları kahreder - Resim : 3

DELİL BULANAMADI

Mine K.'yi bulmak için yapılan arama çalışmaları devam ederken Koca M.K.'nin iki yıldır bahçıvan olarak çalıştığı otelde yapılan aramalarda genç kadın ait bir iz bulunamadı. Ekiplerin buradaki çalışmaları sürüyor.