Sihirli Annem dizisinin afişi olay oldu! İşte Sihirli Annem dizisi oyuncuları

Yenilenen kadrosu ve yeni bölümleriyle Exxen'de izleyici karşısına çıkacak olan Sihirli Annem dizisinin afişi sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu.

Sihirli Annem dizisinin afişi olay oldu! İşte Sihirli Annem dizisi oyuncuları

Bir döneme damga vuran Sihirli Annem dizisi Exxen'de izleyiciyle buluşacak. Çekimleri başlayan yeni Sihirli Annem dizisinin afişi yayınlandı.

Dizinin kadrosunda Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Nergis Kumbasar, Lale Başar, Çiçek Acar, Bülent Seyran, Hande Katipoğlu, Eylem Yıldız'ın yanı sıra çocuk oyuncular Nisa Sofiya Aksongur, Cemre Demircan ve Egemen Uysal rol alıyor. Dizinin afişi ise Exxen platformunun sosyal medya hesabından yayınlandı. Yeni Sihirli Annem'in afişi ve oyuncu kadrosu sosyal medyada en fazla konuşulan konular arasına girdi.

İnci Türkay'ı tüm Türkiye'ye tanıtan 'Betüş' karakterine ise Açelya Topaloğlu uygun görülürken Avni karakterine ise Bülent Seyran canlandıracak.

Emre Altuğ ise 17 yıl sonra yeniden çekilecek olan 'Sihirli Annem'de 'Sadık' karakterine hayat verecek.

Peki sihirli annem dizisi yeni sezonu nerede yayınlanacak

Süreç Film imzalı dizide yönetmen koltuğunda Başak Soysal otururken senaryosunu ise Gamze Özer kaleme alıyor. Dizi 10'ar bölüm halinde 2 sezon olarak çekilecek. Sihirli Annem'in yeni sezon bölümleri, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu ve 1 Ocak 2021'de yayına başlayacak olan Exxen isimli dijital platformda yayınlanacak.

Sihirli Annem dizisinin afişi olay oldu! İşte Sihirli Annem dizisi oyuncuları - Resim : 2

Sihirli Annem dizisinin afişi olay oldu! İşte Sihirli Annem dizisi oyuncuları - Resim : 3