10 liralık eğlence, ölümü oldu

İzmir'de 4 genç, tanesini 10 liraya aldıkları uyuşturucu hapları alkolle birlikte içti. Uyuşturucu hapları alan gençlerden ikisi kiraladıkları günlük evde bir süre sonra fenalaştı. Hastaneye kaldırılan gençlerden Oğuzhan Değirmenci yaşamını yitirdi.

10 liralık eğlence, ölümü oldu

Buca'da meydana gelen olayda ucuz uyuşturucu hapları için 4 gençten biri yaşamını yitirirken diğeri ise yaşam mücadalesi veriyor. Olayın ardından paniğe kapılan iki genç ise sağlık ekiplerine haber verdikten sonra kayıplara karıştı.

19 yaşındaki açıköğretim öğrencisi Oğuzhan Değirmenci askerdeny yeni gelen arkadaşı İ.B ile birlikte tek günlük ev kiradı. Diğer iki arkadaşları ile birlikte tanesi 10 liradan aldıkları uyuşturucu haplardan 21 tane aldılar. Gençler marketten aldıkları alkolle birlikte haplardan 5'er tane içtiler. Ancak olay eğlenceli olmaktan çıktı. Gençlerden Oğuzhan Değirmenci ve İ.B, bir süre sonra fenalaştı. Paniğe kapılan diğer iki genç, ambulansı arayarak ortadan kayboldular. 

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesine kaldırılan gençlerden Oğuzhan Değirmenci yaşamını yitirirken, İ.B ise tedavi altına alında. Oğuzhan Değirmenci'den ise geriye günlük kiraladıkları evinin önüne park ettiği motosikleti kaldı. 

Olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlatan polis ekipleri, kaçan iki kişiyle sentetik uyuşturucu hapları satan zehir tacirinin yakalanması için operasyon başlattı. Evini yasa dışı şekilde kiraya veren kadın hakkında ise ifadeye çağrıldı.