100 kadar tecavüz olayına karıştı... Seri tecavüzcü böyle yakalandı

100 kadar tecavüz olayına karışan, 52 yıl hapis cezası aldıktan sonra geçen yıl hapisten salıverilen sapık, bu kez yeni bir vakanın patlamasıyla polisten kaçmaya başladı. Canavar, 30 metrelik uçurumdan aşağı düştü.

100 kadar tecavüz olayına karıştı... Seri tecavüzcü böyle yakalandı

'Kavos Canavarı' olarak bilinen seri tecavüzcü Dimitris Aspiotis, Yunanistan'ın Corfu adasında 30 metrelik uçurumdun dibinde yakalandı.

Adada Mayıs ayı başında Arnavut bir kadının ormanın içine doğru sürüklenip bıçak zoruyla birçok kez tecavüze uğradığı haberleri yayıldı.

Bunun üzerine Yunan polisi hemen bir insan avı başlattı, şüpheler kısa süre içinde 47 yaşındaki Dimitris Aspiotis'e döndü.

Polisten kaçmayı deneyen seri tecavüzcü Aspiotis, Lefkimmi bölgesindeki uçurumun kenarına kadar geldi.

30 metrelik uçurumdan aşağı düşen sapık, bacakları, kalça ve omurgası kırık, böbreği yırtılmış halde ekipler tarafından bulundu.

Hastaneye kaldırılan yaralının tedavi gördüğü odanın kapısında polisler nöbet tutuyor, Aspiotis iyileştiğinde yeniden hapse atılacak.

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında cezaevinden çıkan Aspiotis, daha önce yaklaşık 100 kadar tecavüz olayına karıştı.

2012 yılında altı ayrı tecavüzden 52 yıl hapse mahkum oldu. Sapığın kurbanları arasında yedi İngiliz turist de bulunuyor.

Onlardan biri olan Kayleigh Morgan, Eylül 2019'da verdiği bir röportajda "Neden dışarıda bilmek istiyorum. Değiştiğine inanmıyorum" demişti.

Morgan sahilde tek başına yürürken birden ortaya çıkan Aspiotis, kadının yüzüne yumruk atmış ve daha sonra da saçlarından sürükleyerek ormana götürmüştü.