Dizideki cinsel ilişki isteği şoke etmişti! Reyting yarışında zirveye oturdu

11 Kasım Cuma gününün reyting sonuçları belli oldu. Reytingde zirveye oturan dizi yeni bölüm fragmanında cinsel ilişki isteği ile izleyicileri şoke etmişti.

Dizideki cinsel ilişki isteği şoke etmişti! Reyting yarışında zirveye oturdu

Reyting sonuçları belli oldu. 11 Kasım Cuma gününün reyting sonuçlarına göre birinci Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi oldu. Dizinin özeti bile ikinci sırada yer aldı. Dizinin tanıtımında Ferit'in cinsel ilişki isteği şoke etmişti. Seyran'ın ne yapacağı ise merak konusu olmuştu. 

Yalı Çapkını reyting birincisi oldu

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisinin 8. bölüm fragmanında, Seyran Ferit’e ‘Lütfen kurtar ablamı. Ne istersen yapacağım!’ diyor. Ferit bu cümlenin üzerine çekmeceden beyaz bir gecelik çıkarıyor ve Seyran’a uzatıyor. Fragman, ‘Elime bundan daha iyi bir fırsat geçemezdi’ cümlesi ile sona eriyor. Merakla beklenen bu bölüm diziye reyting birinciliğini getirdi.

Dizideki cinsel ilişki isteği şoke etmişti! Reyting yarışında zirveye oturdu - Resim : 1

Esra Erol'dan büyük başarı

Yalı Çapkını dizisinin ardından üçüncü sırada ise Esra Erol'da programı yer aldı. Dördüncü Müge Anlı ile Tatlı Sert programı olurken, Selçuk Tepeli ile FOX Haber beşinci sırada kaldı.