11 yaş küçük genç sevgili İrem Derici'yi mutluluktan havalara uçurdu

İrem Derici kendisinden 10 yaş küçük olan Çok Güzel Hareketler 2’nin oyuncusu Emre Aslan’la aşk yaşadığını nasıl itiraf etti?

Uzun zamandır kalbinin boş olduğunu söyleyen İrem Derici sonunda gönlünün Aslan’ını buldu. 33 yaşındaki ünlü popçunun “Çok Güzel Hareketler 2”nin yıldızları arasında yer alan kendisinden 10 yaş küçük Emre Aslan’la aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Derici, geçen günlerde bir grup oyuncu arkadaşıyla Kadıköy’de kameralara takılmış, korona yasaklarına uymayan Derici’ye polis ceza kesmişti. Bu sırada ünlü popçunun yanında oturan ve arkası dönük olan gencin Clubhouse adlı sosyal medya platformunda tanışıp aşk yaşamaya başladığı emre aslan olduğu öğrenildi.

Geçen salı Nişantaşı’nda görüntülenen İrem Derici, 3 yıl sonra spora başladığını anlattı. İrem Derici yıllar sonra uğruna spora başladığı ve sigarayı bıraktığı yeni sevgilisi Emre Aslan’la ilgili soruya çarpıcı bir yanıt verdi. Ünlü şarkıcı Kadıköy’de haber ajansı muhabirinin kendisini görüntülediği sırada neden maskesiz olduğu konusuna da açıklık getirdi.

Son olarak ‘Senin Hastan’ adlı klibini piyasaya çıkaran Derici, “Vazgeçtim İnan” şarkısında düet yaptığı ünlü rapçi Sagopa Kajmer’le yeni çalışmalara imza atmayı çok istediğini belirtti. Ünlü popçu kazancını yine işine yatırdığını açıkladı.

İrem Derici magazin muhabirlerine teşekkür ederken yakında yeni sevgilisiyle röportaj yapma sözü de verdi. İrem Derici’nin 22 yaşındaki yeni aşkı Emre Aslan da müzikle ilgileniyor. Yakın zamanda şarkı çıkarmayı planlayan oyuncuya ünlü popçu da destek veriyor. Öte yandan Emre Aslan’ın iki yıllık kız arkadaşından yeni ayrıldığı öğrenildi.