11 yıldır bekar olan kadın, kendi kendini hamile bıraktı

Uzun yıllardır bekar olan Verity Jones isimli bir kadın internetten bulduğu bir sperm donöründen hamile kaldı. Kadının hamilelik döneminde yaptığı paylaşımlar sosyal medyada gündem oldu.

11 yıldır bekar olan kadın, kendi kendini hamile bıraktı

İngiltere Ramstate’de yaşayan 35 yaşındaki Verity Jones internetten tanıştığı bir sperm donöründen meni satın alarak hamile kaldı. 11 yıldır bekar olan Jones Yaklaşık  25 sterlin (yaklaşık 576 TL) değerinde para vererek çocuk sahibi oldu.

“ KENDİN YAP KİTİNİ KULLANDI”

Cinsel ilişkiye girmeden sperm donörünün “Kendin yap” sperm kitiyle hamile kalan Jones, Holly adını verdiği kızıyla mutlu bir aile kurdu. Şimdi 11 yaşındaki kızıyla mutlu bir hayatları olduğunu ifade eden Jones, kararından hiçbir zaman pişmanlık duymadığını söyledi.

11 yıldır bekar olan kadın, kendi kendini hamile bıraktı - Resim : 1

“MUCİZE YAŞADIK”

Yıllar öncesinde bir gece rüyasında çocuk sahibi olduğunu dile getiren Jones, “Bir bebeğe hamile olmamla ilgili tuhaf bir rüya gördüm. Biyolojim acele etmemi söylüyor olmalıydı. Ama rastgele bir erkekle bebek sahibi olamazdım. Bu yüzden internetten bir sperm donörü ayarladım ve kendimi evimde dölledim” dedi. Donörden spermlerin bir kapta geldiğini ifade eden Jones, “Spermini bir bağış kabında bana ulaştırdı ve bir mucize eseri ilk seferinde hamile kalmayı başardım. Hâlâ kızımın her doğum gününde biyolojik babasıyla konuşuyoruz.Gerçek bir mucize yaşadık” diye konuştu.

 11 yıldır bekar olan kadın, kendi kendini hamile bıraktı - Resim : 2