Dünya bu olayı konuşuyor! 12 yaşındaki kız cinsel ilişkiye girmek için yaşını büyük söyledi hamile kaldı

Rusya'da 12 yaşındaki kız sevgilisiyle cinsel ilişkiye girmek için yaşını 16 olarak söyleyerek erkek arkadaşından hamile kaldı. Çocuğun babasının reşit olduğunu öğrenildi.

Dünya bu olayı konuşuyor! 12 yaşındaki kız cinsel ilişkiye girmek için yaşını büyük söyledi hamile kaldı

Rusya gündemine bomba gibi oturam olay sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. 12 yaşındaki Dasha isimli kız çocuğu, reşit olan sevgilisiyle ilişkiye girmek için 16 yaşında olduğunu söyledi.

Ancak kızın yalanı, ikili arasındaki cinsel ilişki deneyiminden sonra ortaya çıktı. Kız, sevgilisine asıl yaşının 12 olduğunu itiraf etti.

12 yaşındaki kız, hamile kalınca ülke derinden sarsıldı. Rusya'daki özel bir televizyon kanalına konuk olan Dasha ve annesi, yaşanan durum karşısında çok şaşkın olduklarını ancak bebeğin dünyaya getirilmesi konusunda karar kıldıklarını ifade ettiler.

Yaşananların ardından bebeğin babası da kayıplara karıştı. Fakat Rus polisi, yaptığının suç olması nedeniyle babayı aramaya başladı. Eğer adam yakalanırsa, hakkında "reşit olmayan kişiye cinsel taciz" suçundan işlem başlatılacak.

Yaşadığı durum hakkında açıklamalarda bulunan Dasha, "Annem bana doğum kontrol yöntemleri hakkında bilgi verdi. Sadece bir kere beraber olduk daha sonra hamile olduğumu öğrendim. Ondan çocuğuna sahip çıkmasını ve bizi bir aile olarak bir araya getirmesini beklerdim" ifadelerini kullandı.