13- 19 Eylül haftasında gökyüzü aşk ve ilişkiler konusunda bizleri destekliyor, finansal risklere dikkat!

Herkese mutlu, sağlıklı ve güzel haberler dolu bir hafta dilerim. Bu hafta gökyüzü yine oldukça hareketli olacak. Sevgiyi, aşkı, uyumu, güzelliği, dişil enerjiyi ve aynı zamanda parayı anlatan gezegen olan Venüs, Mars‘ın yönetiminde olan akrep burcuna geçiş yaptı. Venüs’ün akrep burcundaki seyri boyunca aşk, bizler için oldukça gizemli ve derin bir konu olacak. Aşkı en derinlerde yaşama ve güven duyma isteğimiz son derece artacaktır. İkili ilişkilerde sahiplenici bir tavır sergilemeye daha eğilimli olacağız. Bu dönem içerisinde başlayan ilişkiler son derece tutkulu ve ihtiraslı olacaktır. Finansal açıdan Venüs’ün akrep burcundaki seyri para piyasalarında dalgalanmalara sebebiyet verebilir. Bu dönem içerisinde finansal açıdan riske girmemeye özen göstermek faydalı olacaktır.

İşte haftalık burç yorumunuz...

14 Eylül Salı günü: Yaşam enerjimizi anlatan güneş ile Neptün arasında gergin bir açı meydana gelecek. Bu açı ile birlikte ne yöne gideceğimize karar veremeyebiliriz. Dalgınlıklar ve unutkanlıklara karşı dikkatli olmak faydalı olacaktır. Bağışıklık sistemimiz düşerken, salgın hastalılar ve zehirlenmeler ve sudan gelebilecek olan zararlar konusunda dikkat etmeliyiz. Bu açıyı en olumlu şekilde kullanmanın yolu ile ilham ve sezgiler yolu ile yön belirlemek olacaktır.

15 Eylül Çarşamba günü, savaşı, iradeyi ve eril enerjiyi anlatan gezegen olan Mars, Venüs‘ün yönetiminde olan terazi burcuna geçiş yapacak ve 31 Ekim‘ e kadar bu burçta seyahat edecek. Önümüzdeki bir ay boyunca Venüs ve Mars birbirlerini karşılıklı ağırlayacaklar. Bu bir aylık süreç içerisinde ilişkiler ve finansal konular çok daha planda olacaktır. Özellikle ilişkiler açısından yepyeni bir dönemin kapıları aralanırken, finansal açıdan biraz zorlu ve krizli bir süreç bizleri bekliyor olacak. Terazi burcunda seyahat edecek olan Mars eylemlerimizde daha uyumlu ve diplomatik bir yol izlememizi sağlayacaktır. Fakat Mars‘ın buradaki konumu zararlı olduğu için irade ortaya koymamız gereken konularda kararsız, dengesiz bir tutum sergilememize de sebep olacaktır. Enerjimizin büyük bir çoğunluğunu ilişkiler için harcarken diğer konular biraz daha geri planda kalacaktır.

Koç: Sevgili koç burçları bu hafta ikili ilişkiler ve finansal konularınız ön planda olacaktır. Ortak kazanımlar, miras ve krediler konusunda Venüs ün desteği sizinle olurken, beklediğiniz bir miras haberi var ise bu hafta o konu ile ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. 15 Eylül’den sonra ikili ilişkiler ve ortaklı işleriniz konusunda mücadele gerektiren durumlar yaşanabilir. Hafta başında sağlığınıza ve bağışıklık sisteminize dikkat etmeniz faydalı olacaktır.

Boğa: Hafta başında aşk hayatınız ve çocuklarınızı ilgilendiren konularda belirsiz durumlar ortaya çıkabilir. Bu konularda vereceğiniz kararları hafta sonuna ertelemeniz daha uygun olacaktır. Venüs‘ün akrep burcuna girmesi ile birlikte ikili ilişkileriniz ön plana çıkacaktır. Bu dönem ilişkilerinizde daha tutkulu ve sahiplenici tavırlar sergilerken ilişkilerde yaşanacak olan kıskançlık krizlerine karşı dikkatli olmalısınız. İş hayatınız ve iş arkadaşlarınız ile olan ilişkilerinize mücadele gerektiren konular yaşanabilir.

İkizler: Kariyer ve ev yaşantınız arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz. Evinizde tadilat gerektiren durumlar ortaya çıkabilir, özellikle evinizdeki su tesisatına dikkat etmelisiniz. Venüs’ün akrep burcuna girmesi ile iş hayatınız ve iş arkadaşlarınız ile olan ilişkileriniz olumlu gelişmeler yaşanabilir. İş teklifi alabilir ve iş arkadaşlarınızın desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Enerjinizin büyük çoğunluğunu aşk hayatınız ve çocuklarınızı ilgilendiren konularda harcayabilirsiniz.

Yengeç: Seyahat programlarınızda belirsiz durumlar yaşanabilir. Hafta sonuna kadar trafikte yaşanacak dalgınlıklara karşı çok dikkatli olmalısınız. Aşk hayatınızda çok daha derin ve tutuklu olacağınız bir dönemin içine giriyorsunuz. Bazı yengeç burçları ise sürpriz hamilelik haberi alabilirler. Terazi burcuna geçen mars, ev ve aile konularınızı daha ön plana çıkartacaktır. Taşınma kararı alabilir, evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşabilir ve gayrimenkul alım satımı yapabilirsiniz.

Aslan: Finansal konularda yaşanacak olan belirsiz durumlar canınızı sıkabilir. Hafta sonuna kadar herhangi bir finansal yatırım yapmamaya özen göstermelisiniz. Ev ve aile hayatınızla ile olan ilişkileriniz çok daha kuvvetlenirken evinizi yeniden dekore etme kararı alabilirsiniz. Mars’ın terazi burcuna geçmesi ile, seyahat programları yapabilir, yeni iş ve projelere başlamak için eyleme geçebilirsiniz. Bu dönem kardeşleriniz ile olan ilişkilerinize dikkat etmeniz faydalı olacaktır.

Başak: Enerjinizi toplamada güçlük çekebilirsiniz, konsantrasyon gerektiren işlerinizi hafta sonuna ertelemeniz daha doğru olacaktır. Bu hafta kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan ilişkileriniz çok daha kuvvetlenirken, kardeşlerinizin desteğini çok daha yakından hissedebilirsiniz. Mars‘ın terazi burcuna girmesi ile enerjinizin büyük bir kısmını finansal konularınız için harcayabilirsiniz. Gelir dengenizi oturmak ve kendinize yeni finansal kaynaklar yaratmak için eyleme geçebilirsiniz.

Terazi: Sağlığınızı ilgilendiren konularda dikkatli olmalısınız, özellikle alerjik reaksiyon ve zehirlenmelere karşı dikkat etmelisiniz. Bu hafta finansal açıdan gökyüzünün desteği sizinle olacaktır. Mars’ın sizin burcunuza girmesi ile birlikte çok daha haraketli bir dönem içine giriyorsunuz. Bu süreç içerisinde girişimlerinizde çok daha cesur ve kararlı bir şekilde eyleme geçebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde agresif tavırlar sergilemekten kaçınmalı ben- sen dengesini kurmaya özen göstermelisiniz.

Akrep: Arkadaş çevrenizle ilgili konular canınızı sıkabilir. İkili ilişler ve arkadaş çevrenizde yaşanabilecek olan hayal kırıklıklarına karşı dikkat etmelisiniz. Venüs’ün sizin burcunuza geçmesi ile fiziksel görüntünüzde yapacağınız değişimler için gökyüzü sizi destekliyor olacak. Bekar olan akrep burçları ise bu hafta sürpriz birliktelikler yaşayabilirler. Bu hafta sağlığınızla ile ilgili konularda dikkatli olmalısınız özellikle bel bölgesi, böbrekler ve hormonal dengesizlikler yaşanabilir.

Yay: Kariyer hayatınız ile ilgili durumlar canınızı sıkabilir bu konularda vereceğiniz kararları hafta sonuna ertelemeniz sizin için faydalı olacaktır. Bu hafta ilişkiler konusunda kendinizi çok daha geri plana çekebilir ve geçmişte yapılan hataları sorgulayabilirsiniz. Gizli düşmanlıklara karşı da dikkatli olmalısınız. Mars’ın terazi burcuna girmesi ile sosyal çevrenizde çok daha aktif olacaksınız. Yeni arkadaş grupları içerisine dahil olabilirsiniz.

Oğlak: Yurtdışı bağlantılı işleriniz ve sosyal medyadan gelebilecek olumsuz durumlara karşı dikkatli olmalısınız. Seyahat programınız var ise hafta sonuna ertelemeniz daha doğru olacaktır. Bekar olan oğlak burçları bu hafta sosyal çevresinden bir partneri hayatına sokabilir. Bu hafta arkadaş çevrinizin desteğini yakından hissederken, arkadaş çevrinizden biri ile yeni iş ve projelere başlayabilirsiniz. Mars’ın terazi burcuna girmesi ile kariyer hayatınız için çok daha fazla enerjinizi harcayacaksınız, bu dönemde yeni iş başvuruları yapabilir veya kendi işinizi kurmak için harekete geçebilirsiniz.

Kova: Borçlar ve krediler konusunda belirsiz durumlar yaşanabilir. Finansal konularda risk gerektiren işeri hafta sonuna bırakmanız daha doğru olacaktır. Kariyer hayatınızda şanslı olduğunuz bir dönem içerisine giriyorsunuz. Terfi veya zam alabilir veya kariyerinizde bir kadının desteğini hissedebilirsiniz. Mars’ın terazi burcuna girmesi ile yurtdışı bağlantılı işleriniz hukuksal konularınız hız kazanacaktır.

Balık: İkili ilişkileriniz ile olan belirsiz durumlar ve hayal kırıklıklarına karşı dikkat etmelisiniz. Bu konularda vereceğiniz önemli kararları hafta sonuna saklamak daha doğru olacaktır. Bu hafta yeni eğitimlere başlayabilir veya seyahat programları yapabilirsiniz. İşiniz ile ilgili sosyal medya hesabı açmak ve reklam vermek için gökyüzü sizi destekliyor olacak. Mars’ın terazi burcuna girmesi ile borçlar, ortak kazanımlar ve miras konularında dikkatli olmalısınız. Harcamalarınızda aşırıya kaçmamaya özen göstermeniz faydalı olacaktır.