13,5 milyon emekliye müjdeli haber! 20.000 TL hesaplarda

Emeklilere bir müjde de devlet bankasından geldi. Yaklaşık 13.5 milyon emekli için tek bir sms ile kredi müjdesi verildi. Halkbank Mutlu Emekli ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

13,5 milyon emekliye müjdeli haber! 20.000 TL hesaplarda
Halbank Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi Kampanyası bilgi

Artan enflasyon, gelen zamlar hem dar gelirli ailelerin hem de emeklilerin beline iyiden iyiye büktü. Pandemi öncesinde az da olsa iyi bir şekilde geçimini sağlayabilen emekliler birçok zam sonrası artan kiralar ve enflasyon oranları emekliler için durumları iyice zorlaştırdı.

Ancak Halkbank pandemi boyunca emekli müşterilerinin yanında olduğu gibi yine her zaman müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor.

Duyurmuş olduğu yeni kampanyayla yine ilgiyi üzerine çekmeyi başardı. Halkbank kredi musluklarını açtı emeklilere ve emekli müşterilerine Can suyu olacak Kredi kampanyasında açıkladı.

20.000 TL tek sms ile hesabınızda

Acil nakite ihtiyacı olanlar ve borç ödemede sıkışan emekli müşterileriyle ve emekli vatandaşlara özel Halkbank yeni Kredi kampanyasını duyurdu. 

Mutlu emekli ihtiyaç kredisi adı altında duyurduğu kampanyayla tek bir SMS üzerinden 20.000 TL hesabınıza geçebiliyor.

A'dan z'ye her türlü ihtiyacınız için kullanabileceğiniz bu kredinin faiz oranı ise gayet düşük oranda.

Halkbank bu krediyi 36 ay vade %1.55 faiz oranıyla yaklaşık 13,5 milyon emekliye sunuyor. Bu şartlar altında başvuracağınız kredinin geri ödemesi ise aylık taksiti 776 TL olarak belirleniyor.

13,5 milyon emekliye müjdeli haber! 20.000 TL hesaplarda - Resim : 2

Halkbank 20.000 TL kredi başvurusu ya da Halkbank mutlu emekli ihtiyaç kredi başvurusu nasıl yapılır?

Halkbank'ın emeklilere özel sunduğu ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilmek için Halkbank internet sitesi üzerinden gerekli kampanya linkine tıklayarak karşınıza gelen formu doldurabilir ya da Halkbank Mobil kullanarak kredi başvurusu sekmesi altında yer alan mutlu emekli ihtiyaç kredisi kampanya üzerine tıklayarak başvuruda bulunabilirsiniz.

BAŞVURU LİNK İÇİN TIKLAYIN