Kolunu kıyma makinesine kaptırdı

Gaziantep'te talihsiz çocuk babasına yardım ederken kolunu kıyma makinesine kaptırdı. 14 yaşındaki çocuğun sıkışan kolunun kıyma makinesinden çıkarılması saatlerce sürdü. Çocuk, itfaiye ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu kolu kıyma makinesinden çıkarılarak ameliyata alındı.

Kolunu kıyma makinesine kaptırdı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde meydana gelen olayda kolunu kıyma makinesine kaptıran 14 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.

 

Babasının kasap dükkanında Kurban Bayramı nedeni ile oluşan yoğunlukta babasına yardım etmek isteyen 14 yaşındaki Suriye uyruklu Halil Zavak, bir anlık dikkatsizliğinin bedelini ağır ödedi. Kolunu makineye kaptıran çocuk sağlık ekiplerinin kolunu kurtaramaması nedeni ile kıyma makinesi ile birlikte hastane kaldırıldı.

Kolunu kıyma makinesine kaptırdı - Resim : 2

Ancak islahiyede yapılan tüm müdahalelerde çocuğun kolu makineden çıkarılamadı. Talihsiz çocuk kolunda kıyma makinesi ile bu kez Gaziantep'e sevk edildi. Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesine  getirilen Halil Zavak, burada itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmalarının ardından kıyma makinesinden kurtarıldı. Saatlerce kurtarılmayı bekleyen Halil Zavak, ameliyata alındı.