Dehşete düşüren haber! 14 yaşında

Henüz 14 yaşında olan ve eğitimine devam eden kız öğrenci, hırsız komşuları tarafından hamile bırakıldı. "Çok yakışıklıydı, aşık oldum" diyen küçük kızın kürtaj olmayacağı açıklandı.

Dehşete düşüren haber! 14 yaşında

Sibirya'da şu anda 8. sınıfta olan 14 yaşındaki Valya takma isimli kızın, 22 yaşındaki hırsız komşusundan hamile kaldığının ortaya çıkmasının ardından skandal boyutunun daha büyük olduğu anlaşıldı.

Küçük kızın hamilelik sürecinin fark edilmemesi ve doğumun yaklaşmasından dolayı kürtaj ihtimalinin de olmadığı açıklanırken, kızın ailesinin çok zor koşullarda yaşadığı ve maddi yetersizlik nedeniyle tüm ailenin hem fiziksel hem de ruhsal olarak sorunlu olduğu belirtildi.

Küçük kızın hamile olmasının anlaşılmasının ardından polisin başlattığı soruşturmada 'baba'nın komşuları olan ve hırsızlık yaparak geçimini sağlayan 22 yaşında bir erkek olduğu ve gözaltına alındıktan sonra tutuklandığı ifade edildi.

Rus medyasında yer alan haberlere göre, "O çok yakışıklıydı ve ben ona aşık oldum" diyen küçük kız, son dönemde sevdiği erkekten soğuduğunu ve artık birlikte olmayacağını söyledi.

Ailesi ise maddi yetersizlik ve sosyal güvenceleri olmaması nedeniyle doktora dahi gidemiyor. Okul yönetimi ise ailenin durumundan haberdar olduklarını ve ellerinden geleni yaptıklarını açıkladı.