Her satırı iğrenç! AIDS'li sapık baba, kızına cinsel istismarda bulundu!

Dehşete düşüren olay İngiltere'de yaşandı. 14 yaşındaki Lauren-Eden Penn, yıllarca babasının cinsel tacizine maruz kaldı. Ardı arkası kesilmeyen tacizlerden sonra sapık baba, kızına HIV bulaştırdı.

Her satırı iğrenç! AIDS'li sapık baba, kızına cinsel istismarda bulundu!

Annesi ve babası ayrılan Lauren-Eden Penn'in hayatı 14 yaşındayken adeta kabusa döndü. Küçük kız babası ile yaşamaya başladı. Bir süre sonra babasının davranışlarının değiştiğini fark etti. 11 yaşında başlayan tacizler Penn'in 14 yaşına gelmesiyle cinsel istismara döndü. Babası Penn'e  HIV ppozitif olduğunu bile bile tecavüz etti.

Kızının oldukça içine kapandığını fark eden anne, telefon mesajlarını yakaladı. Kızından bu davranışlar için özür dileyen sapık babaya suçunu itiraf ettirdi. Canavar baba tutuklandı. Genç kız ise HIV testi yaptırdı ve temiz çıktı. 

Şimdi 22 yaşında 2 çocuk annesi olan Penn, hikayesini bu tür şeyler yaşayan insanlara ilham olması için anlatıyor. 

"Başka birinin verdiği korkunç kararlar için kendini suçlayamazsın"

Penn, "Şimdi bir aile kursam da yine de içimde bir burukluk var. Eşim bana çok destek oldu. Fakat ne kadar iyi olursam olayım, ruhum hasta. Şimdi anlıyorum ki, başka birinin verdiği korkunç kararlar için kendini suçlayamazsın. Eskiden buna benim sebep olduğumu düşünürdüm. Başına korkunç şeyler gelse bile, yine de yapmak istediğin şeyleri başarmaya devam edebilirsin." dedi. 

Her satırı iğrenç! AIDS'li sapık baba, kızına cinsel istismarda bulundu! - Resim : 2

"Donup kaldım"

O anları gözyaşları içinde anlatan Penn, "Uyuyakaldım ve babamın bana dokunmasıyla uyandım. O an biraz donmuştum. Gerçekten hareket edemedim. Sadece biraz ağladım ve uyandığımı fark ettiğini sanmıyorum ama fark ettiğinde durdu. Ben bir canavarım, ne yaptım? Ne yaptım?' diyordu. Ama olmaya devam etti.” ifadelerini kullandı. 

"Bunu bir çocuğa nasıl yapar?"

Haytının sonraki dönemini anlatan genç kadın, "İntihara kalkıştım. Çok denemedim ama yapamadım. Sonra eşimle tanıştım. Bana destek oldu. Evlendik ve şimdi 2 çocuğumuz var. Kızımı kucağıma aldığımda çok düşündüm. Bir insan bunu nasıl yapar diye. Şimdi ise hayatıma devamk ediyorum. Hikayemi anlatıyorum. Bir kişi hikayemi okusa ve tek olmadığını düşünse bile o zaman buna değecektir." dedi.