Cani anne... Öldürdüğü çocuğunu suçladı!

İngiltere'yi dehşete düşüren olayda 16 aylık bebeği öldüren annesi ve sevgili cinayetle suçlandı. Bebek aldığı darbeler sırasında can çekişirken annesi ve sevgilisinin 15 dakika boyunca Google üzerinden ilk yardım aramaları yaptığı öğrenildi.

Cani anne... Öldürdüğü çocuğunu suçladı!

20 yaşındaki Frankie Smith ve 28 yaşındaki Savannah Brockhill, 16 bebekleri Star Hobson'ı öldürmekle öldürmekle suçlandılar.

Sağlık görevlileri Star'ın neredeyse cansız bedenini bulduğunda, Star'ın nefes alma çabasında olduğuınu ve teninin gri olduğunu ve hastaneye kaldırılmadan önce ambulansta çok miktarda kahverengi sıvı kustuğu ve kısa süre sonra öldüğü söyledi.

 Frankie Smith, 16 aylık bebeği Star Hobson'ı öldürmekle suçlanan ortağı Savannah Brockhill ile birlikte bugün mahkemeye çıktı. Bradford Crown Court'a, Star'ın Eylül 2020'deki ölümünden sonra çift, polise yaralarının bir yürümeye başlayan çocuktan kaynaklanmış olabileceğini söyledi.

Ancak savcılar bu öneriyi 'saçma' olarak nitelendirdi ve o yaraların arkasında bir çocuğun olduğunu 'doktorların tespit etmesinin imkansız' olduğunu söyledi.

Jüriye gösterilen videolar ve fotoğraflarda Star'ı yüzünde, gözünde ve kulağında morlukla görülürken, savcı McDonald, Smith ve Brockhill'ın 999'u aramadan önce şokta olan bir çocukla ilgili 15 dakika boyunca Google'da arama yaptığını söyledi.

Savcı, bunun gerçekten çok uzun bir süre olduğunu ve 16 aylık çocukları bu tür yaralanmalara maruz kaldığında herhangi bir bakıcının profesyonel yardım çağırmak için 15 dakika beklemesinin “anlaşılmaz” olduğunu ve küçük kızın vücudunda yapılan araştırmaların, kızın farklı zamanlarda çok sayıda önemli yaralanmaya maruz kaldığını gösterdiğini söyledi.

Jüriye daha sonra Star'ın yaşadığı korkunç yaralar hakkında bilgi verildi.  Star'ın "yumruklandığı ve karnına şiddetli tekmeler darbeler" aldıktan sonra nasıl öldüğünü iki kırık olduğunu söyledi. Smith ve Brockhill ise çocuğun ölümüne neden olma veya ölüme izin verme suçlamalarını reddetti.