16 yaşındaki genç yaşlı kadının evine zorla girip tecavüz girişiminde bulundu!

16 yaşındaki çocuk, gece geç saatlerde 91 yaşındaki kadının kaldığı eve, pencereyi kırarak tecavüz girişiminde bulundu.

16 yaşındaki genç yaşlı kadının evine zorla girip tecavüz girişiminde bulundu!

İngiltere'nin Edwardstown kentinde yaşanan korkunç olayda 16 yaşındaki çocuk, gece geç saatlerde 91 yaşındaki kadının kaldığı eve, pencereyi kırarak girdi. Bu sırada yaşlı kadın da yatağında uyuyordu. Sessizce kadına yaklaşan şahıs, tecavüz girişiminde bulundu.

Talihsiz kadın, önce neye uğradığını şaşırdı ancak daha sonra kendine gelerek, şahsa karşı direndi. Aynı zamanda da çığlık atmaya başlayan kadın, bir süre sonra başarılı oldu. Şahıs, kırdığı pencereden girdiği şekilde, evi terk etti.

Kadına tecavüz girişiminde bulunan kişi, özel dedektifler tarafından gerçekleştirilen çalışma sonucunda kısa süre içerisinde yakalandı. Geçtiğimiz perşembe yaşanan olayın ardından, yalnız başına evde kalamayan kadına yakınları destek olmaya başladı.

Yaşlı kadına tecavüz girişiminde bulunan şahsın yargılandığı dava da başladı. Dava çıkışında yüzlerini kapatan şahsın ailesi, soruları yanıtsız bıraktı. Daha önce de hakkında tecavüz nedeniyle dava açılan şahıs, 2 hafta sonra yeniden hakim karşısına çıkacak.