Doğurduğu bebeğini bıçakladı!

Henüz 16 yaşındaki genç kız, gizlice doğurduğu bebeğini bıçaklayarak öldürdü. Ardından bir çantaya koyarak saklamaya çalıştı...

Doğurduğu bebeğini bıçakladı!

16 yaşındaki genç kız, erkek arkadaşıyla reşit olmadan cinsel ilişkiye girince hamile kaldı. Aradan biraz zaman geçtikten sonra vücudunda meydana gelen değişimlerden hamile olduğunu anlayamadı ancak bir şeyler olduğunun farkındaydı.

Bir süre sonra şüpheleri artınca hamilelik testi aldı ve sonucun pozitif olduğunu gördü. Çocuğu aldırmak istedi ancak buna cesaret edemedi. Tek başına hastaneye gitmesi durumunda herkesin bunu öğrenmesinden korktu.

O sürede hamileliğini herkesten gizlemeyi başardı. Ailesinin de kızlarının hamile olduğundan haberi olmadı. Son dönemde ise arkadaşlarıyla bir arada takılacağını söyleyerek bir kaç günlük izin aldı. Kimliğini açıklamadığı sevgilisinden yardım alarak daha önceden belirledikleri ve 1 haftalığına kiraladıkları eve gitti.

Evin banyosunda gizlice doğumu gerçekleştirdi ancak dehşete kapılmıştı. Ne yapacağını bilmeyen genç kızın aklına korkunç bir fikir geldi. Bebekten kurtulduğu takdirde her şeyden kurtulmuş olacaktı. Hamileliğini kimse bilmediği için kendi doğurduğunu bebeğini bıçaklayarak öldürdü. Ardından bir çantaya koyarak gizledi.

Hastaneye gidince ortaya çıktı

Genç kız, doğumun ardından bilinmeyen bir sebeple bayılınca hastaneye kaldırıldı. Doktorların yaptığı incelemede genç kızın yeni doğum yaptığı tespit edilince olay soruşturulmaya başlandı. Genç kız, kendisine geldikten sonra olayın tüm detaylarını ve bebeğin nerede olduğunu anlattı.

Genç kızın verdiği adrese giden polisler gördükleri manzara karşısında şoke oldular. Yeni doğmuş bir bebek bıçaklanmış halde kanlar içerisinde bir çantanın içerisinde duruyordu. Olayın soruşturmasını yapan ekipler genç kızın gözaltı süresinin tedavisinin ardından başladığını açıkladı.

Aile hamilelikten haberleri olmadığını söyledi ancak dedektifler ailenin tüm üyelerini ayrı ayrı sorguladı.

Bir ay önce benzer bir olay yaşandı

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) kısa bir süre önce de benzer bir olay yaşamıştı. Michigan Detroit'te yaşanan olayda adı açıklanmayan 16 yaşındaki genç kız, Agnes Caddesi'nde kiraladığı evde kendi bebeğini bıçaklayarak öldürdü. Geçmiş olayda ise okulunun amigo kız lideri olan Brooke Skylar Richardson, istenmeyen bebeğinin başını taşla ezdikten sonra bahçesine gömmüştü.