18 yıl sonra bir ilk gerçekleşiyor! 24 Haziran gününe dikkat! Ünlü astrolog'dan korkutan uyarı geldi!

18 yıl sonra bir ilk gerçekleşiyor ve 24 Haziran günü Merkür, Venüs, Uranüs, Mars, Neptün ve Satürn tek bir çizgide sıralanıyor. Bunlardan sadece 5 tanesinin çıplak gösle görülebileceği dizilimin astrolojik etkisi ile ilgili ünlü astrologdan korkutan uyarı geldi.

18 yıl sonra bir ilk gerçekleşiyor! 24  Haziran gününe dikkat! Ünlü astrolog'dan korkutan uyarı geldi!

En son 2004 yılında gerçekleşen ve 18 yılın ardından 24 Haziran'da Merkür, Venüs, Uranüs, Mars, Jüpiter, Neptün ve Satürn tek bir çizgide hizalanacak ve bunlardan 5 tanesi çıplak gözle görebilecek. Buna benzer bir dizilim en son 2004 yılında gerçekleşmişti. Peki, bu dizilim bizi astrolojik açıdan nasıl etkileyecek? 24 Haziran'da astrolojik anlamda önemli gezegenler hizalanıyor. Merkür, Venüs, Uranüs, Mars, Jüpiter, Neptün ve Satürn tek bir hizada olacak ve bunlardan 5 tanesi çıplak gözle görebilecek.

18 yıl sonra bir ilk gerçekleşiyor! 24  Haziran gününe dikkat! Ünlü astrolog'dan korkutan uyarı geldi! - Resim : 1

BİR SONRAKİ DİZİLİM 2040'TA!

7 gezegenin hepsinin buna benzer bir hizalanması en son Aralık 2004'te gerçekleşti. Hizalanma Kuzey Yarımküre'nin tamamında izlenebilecek. Bu yarımkürede yer alan Türkiye'deki astronomi meraklıları; Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter ve Satürn’ün hizalanmasını görebilecek. Sabah saatlerinde 04:10’da gerçekleşecek olan bu görünümü izlemek için bir saat öncesi öneriliyor. Bir sonraki hizalanma ise 2040 yılında yaşanacak.

Peki, bu dizilim bizi astrolojik açıdan nasıl etkileyecek? Ne yönde etkiler bekleyebiliriz? 24 Haziran'da astrolojik anlamda önemli gezegenler hizalanıyor. Merkür, Venüs, Uranüs, Mars, Jüpiter, Neptün ve Satürn tek bir hizada olacak.

Peki, bu dizilim bizi astrolojik açıdan nasıl etkileyecek? Ne yönde etkiler bekleyebiliriz? İşte ünlü astrologların yorumları...

DOĞAL AFETLERE DİKKAT!

"Çok sayıda gezegenin Zodyak'ın bir bölgesinde ve Güneş’in bir tarafında toplaşması doğal afet riski doğuruyor.

Ay'ın Uranüs-Satürn karesini de tetikliyor olması, 25 Haziran civarının bu açıdan dikkat çekici olacağını düşündürüyor."