19 Aralık İkizler burcunda Dolunay! Burçları nasıl etkileyecek?

20-26 Aralık Haftasında Gökyüzü Enerjisi

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.

Haftaya İkizler burcunun 27 derecesinde gerçekleşen Dolunay’ın etkileri ile başlayacağız. İkizler burcunda gerçekleşen bu Dolunay’ın etkileri, en fazla eğitim-öğrenim, ticaret hayatı, iletişim ve ilişkiler konusunda etkili olacaktır. Eğitim ve öğrenim konularında değişimlere gidilmesi, sınav sistemine yeni düzenlemelerin getirilmesi gibi durumlar söz konusu olabilir. Jüpiter gezegeninin Dolunay’a yapmış olduğu olumlu açı ile birlikte, yeni fikirler ortaya çıkacaktır. Aynı zamanda yüksek öğrenim ve yurt dışı bağlantılı işlerin, ticaret hayatında yaşanabilecek olumlu gelişmelerin de göstergesi olacaktır. Merkür ve Uranüs’ün birbiriyle olan olumlu açısı, farklı ve sıra dışı fikirler geliştirerek sorunların üstesinden daha kolay geleceğimizi gösteriyor. İlişkiler açısından oldukça olumlu etkilere sahip olan bu Dolunay, ikili ilişkilerimizdeki sorunları masaya yatırarak, daha çözüm odaklı bir yaklaşım sergilememize sebep olacaktır. Türkiye haritasında halkı temsil eden Ay’ın çok yakınında gerçekleşen bu Dolunay, halkımızı ilgilendiren önemli kararların alınmasına da neden olacaktır. Aynı zamanda bireysel olarak kendimizi daha rahat ifade etmeye başlayacağımız için, ikili ilişkilerimiz üzerinde de olumlu gelişmelerin yaşanmasına yardımcı olacaktır.

Bu haftanın bir diğer önemli astrolojik etkisi ise 19 Aralık’ta başlayacak olan Venüs retrosu. Venüs 19 Aralık’ta Oğlak burcunda retro hareketine başlayarak, 29 Ocak 2022 tarihine kadar retro pozisyonunda olacak. Sevgiyi, aşkı, güzelliği, uyumu, estetiği, parayı ve hayattan haz aldığımız konuları anlatan Venüs, retro seyri boyunca bu konularda bizleri sınava tabi tutacaktır. İlişkilerde yolunda gitmeyen konuları ve sorunları gün yüzüne çıkartarak, ilişkilerimizi sorgulamamıza neden olacaktır. Bu dönem içerisinde birçok ilişki, sadakat ve sevgi sınavından geçecektir. Haricen Venüs’ün retro hareketi boyunca, finansal konularda riske girmeyi gerektiren hareketlerden kaçınmak da oldukça faydalı olacaktır. Yine bu dönem içerisinde estetik operasyonlardan da uzak durmak gerekecektir. Hayattan haz aldığımız bütün konuların üzerinden tek tek geçerek, gerçekten bizi neyin mutlu ettiğini sorgulayacağız. Bu dönem içerisinde yarım kalmış, tamamlanmamış ilişkiler ise yeniden gündeme gelecektir. İlişkilerin yeniden masaya yatırılıp, form kazanacağı bir dönem içerisinden geçerken, gerçek bir ilişkinin sorumluluğunu alamayanlar Venüs retrosundan zararlı çıkacak kişiler arasında olacaktır. Bu dönem ilişkilerimizde Oğlak temasını çalıştırarak, dürüst olmalı, açık ve net tavırlar sergilemeli, kaçak oynamaktan kaçınmalıyız. Tutamayacağımız sözler verip karma yaratmaktan imtina etmeliyiz.

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta İkizler burcunda gerçekleşen Dolunay ile birlikte, kardeşler, akrabalar, yakın çevre, eğitim ve seyahat konularında yani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde yeni bir eğitime başlayabilir, yeni iş ve projelere imza atabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir hafta olacaktır sizler için. Kariyer ve iş konularında yeni kararlar alırken, riske girecek hareketlerden kaçınmanız da faydanıza olacaktır.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta İkizler burcunda gerçekleşen Dolunay ile birlikte, sizlere finansal konularda yeni kapılar açılacaktır. Böylelikle finansal açıdan daha rahat hissedeceğiniz bir hafta sizleri bekliyor diyebiliriz. Yeni iş ve finansal fırsatlar yakalayabilirsiniz. Terfi ya da zam alabilirsiniz. Venüs retrosu boyunca, yurt dışı bağlantılı işlerinizde gerilemeler yaşayabilirsiniz. Dikkatli olmanız faydanıza olacaktır.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta İkizler burcunda gerçekleşen Dolunay ile birlikte, her açıdan olumlu etkilerini hissedeceksinizdir. Özellikle kendinizi daha iyi hissettiğiniz bir süreç içine gireceksiniz. İlişkileriniz açısından ne yapacağınızı, neyi seçeceğinize karar vermekte zorlansanız dahi sürecin sonu sizler için oldukça olumlu olacaktır. Venüs retrosu boyunca, finansal yatırımlarınızda risk almamaya özen göstermelisiniz. Bu süreci ufakta olsa birikim yaparak değerlendirmek sizler için faydalı olacaktır.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta İkizler burcunda gerçekleşen Dolunay ile birlikte, zihniniz çok daha hızlı çalışmaya başlayacaktır. Bilinçaltınıza attığınız veya halının altına süpürdüğünüz konularla yüzleşerek, sorunlarınıza çözümler üreteceksiniz. Bu süreçte kayıp olan bir eşyanızı da bulabilirsiniz. Venüs retrosu boyunca, ikili ilişkilerinizi masaya yatırarak, daha sağlam ve kalıcı adımlar atmanız sizlerin faydasına olacaktır.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta İkizler burcunda gerçekleşen Dolunay ile birlikte, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz üzerinde oldukça olumlu etkiler altındasınız. Yeni bir sosyal çevre içerisine dahil olabilir, arkadaş çevreniz ile yeni iş ve projelere imza atabilirsiniz. Venüs retrosu boyunca, iş hayatınız ve çalışma arkadaşlarınız ile olan ilişkilerinize dikkat etmeniz iyi olacaktır. Yine bu dönem, sağlık kontrollerinizi de ihmal etmeden yaptırmanız faydanıza olacaktır.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta İkizler burcunda gerçekleşen Dolunay ile birlikte, kariyer ve iş hayatınız ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Bu dönem yeni iş fırsatları yakalayabilir, yeni görev ve sorumluluklara imza atabilirsiniz. İş başvurularınız ve projeleriniz olumlu olarak değerlendirilebilir. Venüs retrosu boyunca, aşk hayatınız ve varsa çocuklarınızı ilgilendiren konular da gündeminize gelecektir. Ayrıca eski ilişkileriniz ile ilgili gelişmeler de yaşayabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta İkizler burcunda gerçekleşen Dolunay ile birlikte, oldukça olumlu etkileneceksiniz. Özellikle yurt dışı bağlantılı işler, hukuksal konular ve ticaret hayatı ile ilgili sevindirici haberler alabilirsiniz. Yeni bir eğitim veya akademik bir çalışmaya imza atabilirsiniz. Venüs retrosu boyunca, aileniz ile olan ilişkileriniz gündem maddeniz olacaktır. Evinizde tadilat gerektiren işler ile de uğraşabilir veya evinizi yeniden dekore etmek isteyebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta İkizler burcunda gerçekleşen Dolunay ile birlikte, ortak kazanımlar, vergi, borç ve nafaka konularında olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ortak kazanımlarınızda artışlar söz konusu olabilir ve beklediğiniz bir miras haberi varsa gelebilir. Harcamalarınızı düzenlemeniz ve yeni finansal kaynaklar yaratmanız için de destekleyici enerjiler söz konusu. Venüs retrosu boyunca, kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan ilişkilerinizde dikkatli davranmanız sizler için faydalı olacaktır.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta İkizler burcunda gerçekleşen Dolunay ile birlikte, ikili ilişkilerinizde önemli gelişmeler yaşanabilir. Bekar olanlar yeni bir ilişkiye başlarken, partneri olan Yay burçları ilişkilerinde sürpriz gelişmeler yaşayabilir. İlişkilerinizde var olan sorunlarınızı masaya yatırarak çözüm odaklı davranışlar sergileyebilirsiniz ayrıca yeni ortaklı işlere de imza atabilirsiniz. Venüs retrosu boyunca, finansal konularınızda risk almamaya özen göstermeli ve harcamalarınızda aşırıya kaçmamalısınız.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta İkizler burcunda gerçekleşen Dolunay ile birlikte, iş hayatınız ve iş arkadaşlarınız ile olan ilişkilerinizde olumlu etkiler altında olacaksınız. Yeni işlere başlayabilir, terfi ya da zam alabilirsiniz. Sağlık açısından da daha şanslı olduğunuz bir dönem içinde olacaksınız. Sizin burcunuzda gerçekleşen Venüs retrosu boyunca, ikili ilişkilerinizde risk almanızı gerektirecek konulardan uzak durmanız sizler için faydalı olacaktır.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta İkizler burcunda gerçekleşen Dolunay ile birlikte, aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanacaktır. Bu dönem, bekar olanlar yeni bir ilişkiye başlayabilir, ilişkisi devam edenler ise ilişkilerini yeni bir boyuta getirebilirler. Ayrıca yeni bir hobiye de başlayabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyen Kova burçları ise bu Dolunay’dan oldukça olumlu bir şekilde faydalanabilirler. Venüs retrosu boyunca, kendinizi ilişkiler açısından sorgulayabilirsiniz. Özellikle bir kadın figürü ile yaşayabileceğiniz anlaşmazlıklara karşı dikkatli olmanız faydalı olacaktır.

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta İkizler burcunda gerçekleşen Dolunay ile birlikte, aileniz ve ev yaşantınızı ilgilendiren konularda sevindirici gelişmeler yaşayabilir, ailenizin desteğini bu dönem daha yakından hissedebilirsiniz. Aynı zamanda yeni bir eve taşınma kararı alabilir ya da gayrimenkul alım satımı yapabilirsiniz. Venüs retrosu boyunca, arkadaş çevreniz ile olan ilişkilerinizi gözden geçirebilir ve bir arkadaşınızı hayatınızdan çıkartabilirsiniz.