19 Kasım Ay tutulması burçları nasıl etkileyecek?

Haftaya 19 Kasım’da yaşanacak olan Ay tutulmasının etkileri ile başlayacağız. 19 Kasım Cuma günü saat 11.57‘de Boğa burcunun 27 derecesinde bir Ay tutulması gerçekleşecek. Güney ve Orta Amerika, Kuzey Amerika, Büyük Okyanus, Yeni Zelanda, Avustralya ve Asya’nın doğusundan gözlemlenebilecek olan tutulma, en çok bu bölgeleri etkisi altına alıyor olacaktır ve ülkemizden izlenemeyecektir.

Ay tutulmaları, duygusal ve ruhsal kırılmaları anlatır. Psikolojik değişimler, kadınları ve kadın liderleri anlatan konular Ay tutulmaları ile ortaya çıkar. Boğa burcunda meydana gelecek olan bu tutulma ile birlikte, tarım ve hayvancılığı ilgilendiren konularda önemli gelişmelerin yaşanması, yer sarsıntılarının olması, kadın liderleri ve kadınları ilgilendiren konuların gündeme gelmesi, para piyasalarındaki iniş ve çıkışların yaşanması söz konusu olacaktır.

Tutulmanın yükseleninin Plüton gezegeni ile kavuşumda olması ve tutulma derecesine olumlu açı yapması, pozitif etki ile güçlü ve köklü değişimlerin yaşanacağını gösteriyor. Tutulma haritasında Venüs ve Uranüs arasındaki olumlu açı, ilişkiler ve finansal açıdan sürpriz gelişmelerin yaşanacağının habercisi olacaktır. Tutulmanın ana konularından bir tanesi de kariyer planlamalarında yapılacak değişimler olacaktır. Uranüs’ün Mars ile yapmış olduğu sert açı, ani ve beklenmedik gelişmelerin yaşanacağını gösteriyor. Mümkün olduğu kadar gerginliklerden ve ani alınacak kararlardan uzak durmak faydalı olacaktır. Sağlık açısından baktığımızda, ses kısıklıkları, boyun ve ense bölgesinde oluşabilecek rahatsızlıklar, boğaz enfeksiyonları, hormonal dengesizlikler, kilo alımları ve cinsel yolla bulaşan rahatsızlıklara karşı dikkat etmek faydalı olacaktır. Değişimin habercisi olan bu tutulmadan, Başak ve Oğlak burçları olumlu yönde etki alırken, Boğa, Akrep, Aslan ve Kova burçları ise değişime adapte olmakta biraz zorlanacaklardır.

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta gerçekleşecek olan Ay tutulması ile birlikte, finansal konularınız ön plana çıkacaktır. Kendinize yeni finansal kaynaklar oluşturabilir, gayrimenkul alım satımı yapabilir veya finansal açıdan uzun vadeli risklere girebilirsiniz. Kariyer açısından oldukça olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni iş başvuruları yapabilir, terfi ya da zam alabilir veya kendi işinizi kurmak için harekete geçebilirsiniz. Kredi, vergi veya miras konularında beklenmedik gelişmelere karşı dikkatli olmanız faydalı olacaktır.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta sizin burcunuzda gerçekleşecek olan Ay tutulması ile birlikte, değişim çanları sizin için çalıyor olacak. İkili ilişkiler, kariyer planlamanız ve aile yaşantınızda önemli gelişmeler yaşanabilir. Kendiniz ile ilgili yapmak istediğiniz konuları bu tutulma ile birlikte hayata geçirebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işler, hukuksal konular açısından olumlu gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde olası gerginliklere karşı dikkatli olmanız ve alacağınız ani kararlardan uzak durmanız faydalı olacaktır.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta gerçekleşecek olan Ay tutulması ile birlikte, kendi kabuğunuza çekilme ihtiyacı duyabilirsiniz. Psikolojik durumunuz çok daha önem kazanırken, bilinçaltınıza attığınız konular ile ilgili bir yüzleşme yaşayabilirsiniz. Sizden gizlenen bir gerçek bu tutulma ile birlikte gün yüzüne çıkabilir. Ortak kazanımlar, miras, kredi ve borçlar konusunda güzel gelişmeler yaşanabilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemde olduğunuz için ihmal etmeden, sağlık kontrollerinizi yaptırmanız faydalı olacaktır.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta gerçekleşecek olan Ay tutulması ile birlikte, sosyal çevreniz ve arkadaş ilişkileriniz ön plana çıkacaktır. Sosyalliğinizin artacağı bu dönemde yeni arkadaş grupları içerisine katılabilir ve sosyal sorumluluk projelerine dahil olabilirsiniz. Arkadaş çevrenizden birileri ile yeni işlere ve projelere imza atabilirsiniz fakat özellikle bir kadın arkadaşınız ile ilgili negatif bir durum yaşayabilirsiniz. İkili ilişkiler ve ortaklı işleriniz açısından oldukça olumlu gelişmeler yaşanabilir. Aşk hayatınızda kıskançlık krizleri ve gerginliklere karşı dikkat etmeniz faydalı olacaktır.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta gerçekleşecek olan Ay tutulması ile birlikte, kariyer hayatınız, toplumsal duruşunuz ve statünüz ön plana çıkacaktır. Kendinize yeni kariyer planlamaları yapabilir ve bunları hayata geçirmek için eyleme geçebilirsiniz. Kariyerinizde yön değişimleri yaşanabilir, yeni bir işe başlayabilir veya kendi işinizi kurabilirsiniz. İş çevreniz ve iş arkadaşlarınızın desteğini yakından hissedebilirsiniz. Ev ve aile yaşantınızda gerçekleşebilecek olan gerginliklere karşı dikkat etmeniz de faydalı olacaktır.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta gerçekleşecek olan Ay tutulması ile birlikte, yurt dışı bağlantılı işler, hukuksal konular, eğitim ve akademik kariyer açısından oldukça güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışına seyahat programı yapabilir veya orada bir hayat kurmak için yola çıkabilirsiniz. Devam eden hukuksal bir konunuz varsa, sizin faydanıza olacak şekilde sonuçlanabilir. Bu dönem başlayacağınız yeni eğitimlerden de oldukça fayda görebilirsiniz. Aşk hayatınız ve varsa çocuklarınız açısından oldukça güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta gerçekleşecek olan Ay tutulması ile birlikte, miras, vergi, nafaka ve ortak kazanımlar ön plana çıkacaktır. Finansal konularda riske girilebilir, borçları yapılandırabilir veya yatırım amaçlı kredi başvuruları yapabilirsiniz. Bu dönem, ameliyat veya operasyon gerektiren konular ortaya çıkabilir. Gayrimenkul alım satımı veya ev değişikliği yapmanız için de gökyüzü sizi destekliyor olacaktır.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta gerçekleşecek olan Ay tutulması ile birlikte, ikili ilişkiler ve ortaklı işleriniz ön planda olacak. Bu nedenle ortaklı işlere imza atabilirsiniz. Bekar olan Akrep burçları evlenme kararı alabilirler. İlişkilerinde sorunlar yaşayan Akrep burçları için bu tutulma, tamam mı devam mı sorusunu sorduracaktır. Kardeşler ve yakın çevreniz ile güçlü iletişim bağları kurabilir ve onların desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Bu hafta ufak tefek kazalara ve sinirsel gerginliklere karşı dikkatli olmanızda fayda var.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta gerçekleşecek olan Ay tutulması ile birlikte, iş hayatınız, çalışma ortamınız, iş arkadaşlarınız, günlük hayatınızın rutinleri ve sağlık konularınız ön plana çıkacaktır. İş hayatınızda değişimler olabilir, yeni bir işe başlayabilir, iş değişikliği yapabilir veya işiniz ile ilgili yeni bir sorumluluğun altına girebilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeden yaptırmanız faydalı olacaktır. Finansal açıdan da kendinizi daha güçlü hissedeceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta gerçekleşecek olan Ay tutulması ile birlikte, aşk hayatınız ve varsa çocuklarınızı ilgilendiren konularda olumlu değişimler yaşanacaktır. Bekar olan Oğlak burçları bu tutulma ile birlikte, uzun vadeli ciddi bir ilişkiye başlayabilirler. İlişkileri devam eden Oğlak burçları ise, özel yaşamlarında oldukça güzel gelişmeler yaşayabilirler. Çocuk sahibi olmak isteyen Oğlak burçlarını ise tutulma enerjisi güzel destekleyecektir.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta gerçekleşecek olan Ay tutulması ile birlikte, eviniz, aile yaşantınız ve ebeveynlerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkacaktır. Ailenizle daha yakından ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Taşınma kararı alabilir, gayrimenkul alım satımı yapabilir veya evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda ani ve beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta gerçekleşecek olan Ay tutulması ile birlikte, kardeşleriniz, yakın çevreniz, eğitim hayatınız ön palana çıkacaktır. Bu dönem, yeni proje ve işlere imza atabilir, yeni eğitimler alabilirsiniz. Kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan iletişiminiz artarken, onların sorunları ile de ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yeni seyahat programları yapabilirsiniz. Trafikte yaşanabilecek gerginliklere karşı dikkatli olmanız faydalı olacaktır. Aynı zamanda, güçlü sosyal ilişkiler kurabilir ve arkadaş çevrenizin desteğini de alabilirsiniz.