Çocuklarını öldüren anne-baba kardeş çıktı!

İki çocuğunu öldüren ve diğer dört çocuğunu da öldürmeye çalışan cani anne babanın kardeş oldukları ortaya çıktı. Mahkemedeki ifadeler adeta kan dondurdu...

Çocuklarını öldüren anne-baba kardeş çıktı!

İngiltere Sheffield'da evinde öldüğü rapor edilen Tristan ve Blake isimli kardeşlerin anne ve babaları tarafından öldürüldüğü ortaya çıkmıştı. Cani ebeveynlerin çocuklarını öldürmek için çok önce plan yaptığı ortaya çıkarken, mahkemdeki diğer açıklamalar da dehşete düşürdü. Sarah Barrass ile Brandon Machin çiftinin aslınd üvey kardeş oldukları ve çok kötü bir çocukluk geçirdikleri açıklandı.

Barrass ile Machin'in daha sonra birbirleriyle evlenmeye karar verdiği, sürekli çocuk istedikleri ancak bir süre sonra onlardan kurtulmak istedikleri kaydedildi. 13 yaşındaki Tristan ve 14 yaşındaki Blake'i öldüren cani ebeveynler, daha sonra diğer 4 çocuğunu da öldürmek istedi ancak bunu başaramadı. Diğer çocukların tamamının 13 yaşından küçük olduğu ve güvenlik gerekçesiyle isimlerinin açıklanmayacağı belirtildi.

Savcı, Barrass ve Machin çiftinin yaptıklarını saf kötülük olarak nitelendirirken, bazı tanıkların da bu yönde ifade verdiklerini doğruladı. Her iki katil de dün ömür boyu hapis cezası aldı. O ana kadar ailenin yaşamı hakkında detaylar açıklanmamıştı. "Doğumdan beri kötülük" olarak nitelendirilen olaylar zinciri çocukken başladı. Özellikle Sarah Barrass uzun süre istismara maruz kaldı. Çocukluğunda aşağılanma ve cinsel istismardan dolayı yeteri kadar sosyal gelişim gösteremedi. Brandon Machin ise zorlu bir çocukluk geçirdi. Hayatı boyunca bir şeylerle mücadele etmek zorunda kalan Machin'in özellikle çocukluk yıllarından gelen bir psikopat tarafı olduğu belirlendi.

"Sana hayat verdim, alabilirim"

Barras ve Machine, çocuklarını öldürmeden önce defalarca tehdit etmişti. Barrass'ın bir keresinde çocuklarına (Tristan ve Blake), "Sana hayat verdim, alabilirim" dediğini aktaran bir komşusu mahkemede ifade verdi. Savcılar cani ailenin planları 14 Mayıs ile 20 Mayıs arasında gerçekleştirdiğini tespit etti. Çocuklarını büyütmek istemeyen aile, sosyal hizmetlere de vermek istemiyordu. Otopsi raporlarına göre Machine, Blake'i kendi elleriyle boğarak öldürdü. Tristan'ın da ölmesinin ardından aile diğer çocuklarının elinden alınacağını düşünüyordu. Planları diğer 4 çocuklarını da öldürdükten sonra kendi hayatlarına son vermekti.

Çocukları zehirlediler

23 Mayıs gecesi evin her yerine zehirli tabletler koyan cani çift, çocukların tamamını zehirlemek istedi ancak çocuklar bu tabletleri yemedi. Barrass, çocuklarını tabletle zehirleyerek öldüremeyeceğini anlayınca onları boğmak için internette araştırma yaptı. Gece yarısı Machin'i eve çağıran Barrass, önce Tristan'ı öldürmeleleri gerektiğini söyledi. Blake'in önünde Tristan'ı öldürdüler, ardından Machin elleriyle Blake'i boğdu. Sanıklar çocuklarını öldürdükten sonra birlikte banyo yaptı.

Küçük çocuğunu banyoda boğmaya çalıştı

Banyoya daha sonra küçük çocuğunu da alan Barrass, onu da boğarak öldürmek istedi ancak bunu başaramadı. Küçük çocuk histerik olmuştu ve ağlıyordu. Barrass, küçük çocuğu yeniden yatağına yatırdı. Barrass hayatta kalan 4 çocuğunu yatak odasına aldıktan sonra polisi aradı ve evlerine gelmesini istedi. Emniyet ekipleri içeri girdiklerinde şoke eden manzara ile karşılaştılar... Haziran ayında açıklanan raporda iki erkek kardeşin 12 dakika arayla öldükleri açıklandı. Anne ve baba cinayetten suçlu bulundu.

Tristan ve Blake, Ağustos ayındaki cenaze töreninde bir tabutun içinde son yolculuğuna uğurlandı. Çocukların isimleri ortak tabutun her iki tarafındaydı. 300'den fazla motosiklet ve iki Lamborghini otomobilinden oluşan bir şeref kıtası, gençlerin özel ilgilerinin ortaya çıkması nedeniyle cenaze törenine katıldı.