2. elde alanın da satanın da yüzü gülmüyor!

İkinci el araçların fiyatları yükselmeye devam ederken, araba pazarlarında ise müşteriler sadece fiyatları sormakla yetiniyor

2. elde alanın da satanın da yüzü gülmüyor!

Araba pazarlarında fiyatların yüksek olmasından hem alıcılar hem de satıcılar dert yandı. Fiyatlar her geçen gün artmaya devam ederken 25 yaşındaki araçlara 60 bin lira değer biçiliyor.

İkinci el araçların fiyatları yükselmeye devam ederken, araba pazarlarında ise müşteriler sadece fiyatları sormakla yetiniyor. Satışların durgun olduğu pazarda, daha çok düşük modelli araçlar ön plana çıkıyor. 25 yaşındaki araçlara 55-60 bin liraya kadar fiyat istenirken satıcılar sattıkları arabanın yerine yenisini alamadıklarını ve her geçen gün fiyatların arttığını belirtti.

"FİYATLARIN YÜKSEK OLMASI NEDENİYLE PİYASA DURGUN"
25 yaşında komple boyalı bir araç için pazarlık yapan bir araba alıcısı, 60 bin lira istenen arabaya 55 bin lira vererek aldı. Araba fiyatlarının yüksek olduğunu belirten araba alıcısı, "Araba fiyatları çok yüksek ve satış yok. Fiyatların yüksek olması nedeniyle piyasa durgun. Düzgün arabalar yok, genelde dökük arabalar var" diye konuştu.