Ölene kadar tecavüz etti

2 yaşındaki çocuğu kaçırıp ölene kadar tecavüz etti. Polis kapıyı açtığında küçük kızı bilinçsiz şekilde yatarken buldu. Mahkeme bugün kararını verdi: İdam.

Ölene kadar tecavüz etti

Korkunç olayın cezası idam oldu... 2 yaşındaki kız çocuğunu kaçıran sapık yaklaşık 5 saat süren tecavüzün ardından minik kızı öldürdü. Mahkeme bugün cani için kararını açıkladı. Mahkeme salonunda alkışlarla karşılanan olay insanların yüreğine su serpti.

Cani adam, evinin bahçesinde oynayan küçük kızı ailesinin bir anlık dalgınlığından faydalanarak kaçırdı ve ücra bir köşedeki eve götürdü. Kızlarının kaçırıldığını fark eden aile hemen durumu polise bildirdi ve arama çalışmaları başladı.

Kısa sürede yeri tespit edilen adamın bulunduğu eve baskın düzenlendi. Aradan geçen 5 saatte korkunç bir işkenceye maruz kalan küçük kızın bilinçsiz şekilde yerde yattığı görüldü. Polisler hemen en yakındaki hastaneye götürdü ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen küçük kız kurtarılamadı.

Olayın ardından gözaltına alınan adamın uzun zamandır devam eden yargılamasında sona gelindi. Mahkeme, 2 yaşındaki çocuğa yapılan saldırının vahşice olduğuna kanaat getirerek ölüm cezası verdi. Hakimin, "Henüz yetişmemiş bir hayatı bitirdi. Çocuğa baba şefkati göstermek yerine onu korkunç emelleri için kullandı. Evinin odalarını dahi buna göre dizayn etmişti. En ufak bir cezai indirim dahi uygulanmayacak" sözleri duruşmaya damga vurdu.

Hindistan Maharashtra Jalna'da gerçekleşen olayda sadece adının Ravi olduğu açıklanan sapık adam tam kararın açıklanmasının ardından belirlenecek tarihte idam edilecek.