2020 Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi saat kaçta hangi kanalda?

2020 Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinin hangi kanalda yayınlanacağı merak ediliyor. 80 milyon TL’lik dev ikramiyeyi kazanan numaranın çekilişini canlı olarak izlemek isteyenlerin merak ettiği sorunun yanıtı haberimizde.

2020 Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi saat kaçta hangi kanalda?

Milli Piyango 2020 yılbaşı özel çekilişi 31 Aralık 2019 günü gerçekleştirilecek. Diğer şans oyunlarında olduğu gibi kurum tarafından canlı olarak yayınlanacak olan çekilişler talihli adayları tarafından takip edilebilecek. Peki çekiliş televizyon kanallarından da yayınlanacak mı? İşte detaylar

2020 Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi canlı yayın

Geçtiğimiz yıllarda yapılan değişiklikle birlikte Milli Piyango İdaresi çekilişlerinin yayınıTRT’den alınmış ve Milli Piyango İdaresi’nin resmi internet adresinde canlı olarak yayınlanmaya başlamıştı. Bu yıl da çekilişleri canlı olarak izlemek isteyen kişiler kurumun internet adresi olan “mpi.gov.tr” üzerinde bulunan ilgili linke tıklayarak çekilişleri canlı olarak izleyebilecek.

Çekiliş başladığında aktif hale getirilecek olan link çekilişin sona ermesinin ardından yine eski haline dönecek.

Yılbaşı biletleri kaç lira?

El ile kontrol edildiğinde Milli Piyango biletinin ön yüzünde bulunan rakamların kabarık olması gerektiğini dile getiren uzmanlar kâğıdın ışığa tutulduğu takdirde gizli bir şekilde bulunan MP ibaresinin ortaya çıkacağını söylüyor.

Biletin sol alt bölümünde bulunan güvenlik numarası ve ultraviyole ışıkta görülen mavi yeşil renklerin de yine biletin sahte olup olmadığını ortaya çıkardığı dile getiriliyor.

Sahte bileti anlamanın yolu

Satın alınan Milli Piyango biletinin arka yüzünde bulunan ve bileti satan bayinin mührünün kontrol edilmesi gerektiğini ifade eden uzmanlar kâğıdın pürüzsüz olması gerektiğini ifade ediyor.