Hepsi grubunun üyelerinden Cemre Kemer: Burnum estetik, bana niye benzesin?

2020 yılı Aralık ayında sürpriz bir şekilde Emre Medina ile evlenen Cemre Kemer, kızı Karla'yı kucağına alarak ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Bebeğinin eşi Emre Medina'ya benzediğini ifade eden ünlü şarkıcı, "Ona benzemesi için dua ettim" dedi.

Hepsi grubunun üyelerinden Cemre Kemer: Burnum estetik, bana niye benzesin?

Önceki gün Ulus'ta bir şampuan markası ve YouTuber Danla Bilic'in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlik, ünlüleri bir araya getirdi. Geceye Özlem Ada Şahin, Buse Terim, Hazal Filiz Küçükköse, Merve Oflaz, Cemre Kemer ve Cansen Kut gibi çok sayıda isim katıldı.

Çiçeği burnunda anne Cemre Kemer de bebeğini kucağına almasının ardından ilk kez objektiflere yansıdı.

Hepsi grubunun üyelerinden Cemre Kemer: Burnum estetik, bana niye benzesin? - Resim : 1

"Annelik duygusu tarif edilemez" 

Muhabirlerle sohbet eden 36 yaşındaki Kemer, "Annelik duygusu tarif edilecek bir duygu değil. Yaşayarak bilinecek bir şey. '40'ı çıkınca uyku düzeni oturacak' dedi çevremdeki insanlar ama normale döndüğü söylenemez. Bunlar tatlı yorgunluklar..." şeklinde konuştu.

"Babasına benzesin" 

Bebeğinin eşine benzediğini ifade eden şarkıcı, "Babasına benzemesi için dua ettim. Benim burnum estetik, bana niye benzesin? Babası yeşil gözlü, ona benzesin" diyerek, gülümsetti.

Öte yandan doğum sonrası verdiği kilolarla da dikkat çeken 36 yaşındaki Cemre Kemer, eski görünümüne kavuştuğunu ifade etti.