2022 EKPSS ne zaman açıklanacak? EKPSS soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak?

ÖSYM tarafından düzenlenen EKPSS saat 10:15'te başladı. 2022 EKPSS ne zaman açıklanacak? Sınav bittikten sonra adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak etti. EKPSS soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak? İşte, tüm detaylar haberimizde...

2022 EKPSS ne zaman açıklanacak? EKPSS soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak?

Engelli kamu personeli seçme sınavı olarak kısaltılan EKPSS, belli oranda bedensel ya da zihinsel engeli bulunmakta olan vatandaşların girdiği sınavdır. 2022 EKPSS ne zaman açıklanacak? 24 Nisan Pazar günü sınava giren adaylar, sınav çıkışı EKPSS soru ve cevaplarını heyecanla bekliyor. EKPSS soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak? İşte, adayların merak ettiği tüm detaylar haberimizde yer almaktadır.

2022 EKPSS ne zaman açıklanacak? EKPSS soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak? - Resim : 1

2022 EKPSS ne zaman açıklanacak?

81 il merkezli düzenlenen sınavda adaylara 60 soru soruldu. EKPSS soru ve cevap anahtarını adaylar heyecanla bekliyor. Toplamda 95 bin 17 adayın katıldığı sınavın sonuçları 20 Mayıs'ta belli olacak. 

EKPSS soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak?

Adaylar sınav soru ve cevaplarını merak etti. 24 Nisan Pazar günü sınava giren adayların, soru ve cevap anahtarları henüz yayınlanmadı. 2022 EKPSS soru ve cevapları bugün akşam saatlerine kadar yayınlanması bekleniyor.

EKPSS soru ve cevaplarını görmek için tıklayınız.