2022 yılında burçları neler bekliyor?

Koç ve Yükselen Koç: 2022 yılının Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında Jüpiter’in sizin burcunuza girmesi ile birlikte, oldukça şanslı olacağınız bir dönem sizleri bekliyor olacaktır.

Bu senenin geri kalan kısmını kendi içinize dönerek, gerçekleştirmek istediklerinizi gözden geçirerek değerlendirebilirsiniz. Bu sene en çok mücadele edeceğiniz konuların arasında, kendi isteklerinizi sağlıklı bir şekilde ortaya koymak ve ortak kazanımlar, borçlar konusunda planlama yapmak olacaktır. Aynı zamanda arkadaş çevreniz ile ilgili de bir revizyon süreci içerisine girebilirsiniz. Yeni arkadaş grupları içerisine dahil olabilir veya artık size hizmet etmeyen dostluklarınıza veda edebilirsiniz.

Kariyer: Uzun zamandır kariyer hayatınız büyük bir dönüşümden geçiyor, güzel olan haber şu ki 2022 yılı kariyer hedeflerinizi gerçekleştirmeniz için sizleri oldukça destekliyor olacaktır. Bu sene kariyer hayatınızda oldukça güçlenecek ve kadersel değişim süreçlerinin içinden geçeceksiniz. Özellikle yeni yılın ilk üç ayında kariyer açısından oldukça şanslı olacağınız bir dönem sizleri bekliyor olacaktır.

Sağlık: Bu sene sağlık açısından şanslı olduğunuz bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Sadece sorunlarınızı fazlaca büyütmemeye ve gereksiz kuruntular yapmamaya dikkat etmelisiniz. Bağırsak veya hazımsızlık sorunlarına karşı da duyarlı olabilirsiniz.

Aşk: Bu sene aşk hayatınızla ilgili mücadele vermeniz gereken konular yaşanabilir, 2022 yılı içerisinde ilişkilerinizde sorumluk almaktan kaçınmamalısınız. Gerçek bir ilişkinin sorumluluğunu aldığınız takdirde hayatınızı uzun yıllar birlikte geçirebileceğiniz bir birlikteliğe adım atmış olacaksınız. Aşk hayatınız açısından en şanslı olduğunuz dönemler Mayıs, Haziran ve Temmuz ayları olacaktır.

Para: 2022 yılında işleyen demir ışıldar misali, çalıştıkça güçlenecek ve emeklerinizin karşılığını fazlasıyla alacağınız bir yıl olacaktır. Finansal açıdan, yeni kadersel kapıların açıldığı bir yıl sizleri bekliyor.

Boğa ve Yükselen Boğa: 2022 yılı oldukça kadersel değişimlerin içerisinden geçeceğiniz bir yıl olacaktır. Beklenmedik sürpriz gelişmeler, yol ayrımları ve kadersel karşılaşmalara oldukça açık olduğunuz bir yıl olacaktır. Bu sene, sizlerin burcunda gerçekleşecek olan tutulmalar, evlilik, kariyer hayatı ve ev yaşantınız ile ilgili değişimleri beraberinde getirecektir. Kariyer yapılanmanız yıl boyunca devam edecektir. Bu sene özellikle kariyer hayatınız ile ilgili yeni görev ve sorumluluklar sizleri bekliyor olacaktır. Yıl genelinde güçlü dostluklar edinebilir, sosyal çevre ve arkadaşlarınızın desteğini daha yakından hissedebilir, arkadaş çevreniz ile birlikte yeni iş ve projelere imza atabilirsiniz.

Kariyer: Yıl genelinde Satürn gezegeninin etkisi ile birlikte, kariyer hayatınızdaki yapılanmalar devam ediyor olacaktır. İş hayatınızda üzerinizde baskı ve sorumluluğu çok fazla hissedebilirsiniz, yeni iş sorumlulukları alabilirsiniz. Bu sene kariyer hayatınız ile ilgili sabrettiğiniz konular ve ektiğiniz tohumlar, bir sonraki yıl meyvesini vermeye başlayacaktır.

Sağlık: 2022 yılının Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında sağlık açısından oldukça güzel etkiler aldığınız bir dönem olacaktır. Bu dönem, var olan sağlık sorunlarınızda iyileşmeler olabilir. Yıl genelinde baş ağrıları, ateşli hastalıklar ve bel fıtığı gibi sorunlara karşı dikkatli olmanız faydalı olacaktır.

Aşk: Yıl genelinde aşk hayatınız açısından oldukça hareketli bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Arkadaş çevrenizin vasıtası ile yeni ilişkilere başlamanıza neden olacak önemli tanışmalar söz konusu olabilir. Bu sene, aşk hayatınız açısından kendinizden oldukça emin olduğunuz ve gerçekten ne isteğinize karar verdiğiniz bir yıl olacaktır. Bu yıl kimileri için de sürpriz çocuk haberlerini de beraberinde getirecektir.

Para: Yaklaşık 1,5 senedir finansal açıdan stabilizasyonu sağlayamadığınız ve gitgeller yaşadığınız bir dönemin sonuna gelmiş bulunuyorsunuz. Kariyer hayatınızda aldığınız yeni sorumluluklar sizleri finansal açıdan oldukça rahat ettirecektir.

İkizler ve Yükselen İkizler: 2021 yılında yaşamış olduğunuz güçlükleri, değişimleri bir kenara bırakarak yepyeni bir enerji ile 2022 yılını karşılıyor olacaksınız. Geçtiğimiz sene yaşadığınız bütün zorlukların meyvesini topladığınız bir yıl sizleri bekliyor olacaktır. Bahar aylarında arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizin desteği ile yeni yollara gireceğiniz bir dönemin kapıları aralanıyor olacak. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde ve eğitim hayatınızda mücadele verdiğiniz konular devam etse dahi kariyeriniz açısından parladığınız bir yıl sizleri bekliyor olacaktır.

Kariyer: 2022 yılının kariyer açısından en şanslı olduğu burç sizin burcunuz olacak. Bu sene yeni, beklenmedik iş kapıları açılabilir, kendi işinizi kurma yolunda adımlar atabilir veya terfi alabilirsiniz. Otorite figürlerinin desteğini daha yakından hissedeceğiniz bu yıl, sizleri kariyer konusunda gelebileceğiniz en güzel seviyeye getirecektir.

Sağlık: Bu yıl sağlığınıza çok daha özen göstermeniz gereken bir yıl olacaktır. Özellikle rahim ve yumurtalık bölgenizde oluşabilecek sorunlara karşı dikkatli olmalısınız. Ayrıca hormonal dengesizlikler ve tiroid bölgenizde oluşabilecek rahatsızlıklar için de kontrollerinizi ihmal etmeden yaptırmalısınız.

Aşk: 2021 yılında ilişkiler açısından çok parlak olmadığınız bir süreç içinden geçtiniz. Kimleriniz var olan ilişkilerini bitirme kararı alırken, kimileriniz de ilişkilerinizde yeni kadersel karşılaşmalar ve birliktelikler yaşadınız. 2022 yılı ise geçtiğimiz sene yaşadığınız sürecin aksine sizler için daha güzel ve sakin geçeceğe benziyor. Ay düğümlerinin desteği ile kalıcı ve sağlam zeminlere oturtulmuş bir ilişki de sizleri bekliyor olacaktır.

Para: 2022 yılında finansal açıdan oldukça güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Daha öncesinden almanız gereken para veya miras gibi durumlar var ise, bu yıl bu konular çözümlenme sürecine girecektir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu sene Jüpiter‘in olumlu desteğini alan burçlar arasında olacaksınız. Özellikle yurt dışı bağlantılı işler, eğitim, hukuksal konular ve sosyal medya işlerinde şanslı olduğunuz bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Bu sene bekar olan Yengeç burçları, ilişkilerini evliliğe taşıyabilirler. Ortak kazanımlar, finansal konular, borçlar ve miras gibi konularda fazlaca mücadele etmeniz gereken durumlar olsa dahi bu konularda sabır gösterdiğiniz ve emek sarf ettiğiniz durumların karşılığını önümüzdeki yıllarda fazlasıyla alacaksınız. Ay düğümlerinin de desteği ile hem sosyal çevreniz hem de aşk ilişkileriniz açısından oldukça güzel gelişmeler sizleri bekliyor olacaktır.

Kariyer: Kariyer hayatınız açısından özellikle Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında oldukça şanslı olduğunuz bir dönem olacaktır. Bu dönem yeni iş başvuruları yapabilir, yeni iş ve projelere imza atabilir, yaptığınız iş ile ünlenebilir ve kendi işinizi kurabilirsiniz.

Sağlık: 2021 yılında sağlık açısından olumsuz gelişmeler yaşanmış olabilir, 2022 yılı ise sağlık açısından daha şanslı olduğunuz bir dönem olacaktır. Genel olarak safra kesesinde oluşabilecek taşlara karşı dikkat etmeniz faydalı olacaktır.

Aşk: Bu sene Ay düğümlerinin ve Jüpiter’in desteği ile ilişkiler açısından oldukça güzel gelişmeler yaşanabilir. Bu yıl geçmişten tanıdığınız bir partner veya karmik bağınız olan bir partner hayatınıza girebilir. Hayatınıza giren partner ile uzun ve kalıcı bir ilişki yaşayabilir ve ilişkinizi evliliğe taşıyabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyen Yengeç burçları da bu sene müjdeli haberler alabilir.

Para: 2022 yılı finansal açıdan iyi planlamalar yaptığınız bir sene olacaktır. Özellikle finansal açıdan riske girecek durumlardan uzak durmanız gerekiyor. Borç alıp vermemeye özen göstermeli ve kazandığınız paraları yatırım amaçlı biriktirmeye çalışmalısınız.

Aslan ve Yükselen Aslan: 2022 yılının bahar aylarında oldukça güzel gelişmelerin yaşanacağı bir dönem olacaktır. Devam eden hukuksal bir süreciniz var ise, bu durum sizlerin lehine sonuçlanabilir. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde de güzel gelişmeler olabilir. Yıl genelinde ortak kazanımlar ve miras konularında olumlu gelişmeler yaşanabilir. Yeni finansal yatırımlar yapabilir, ortaklı bir işe girerek finansal açıdan gelir elde edebilirsiniz. İlişkileriniz açısından mücadele etmeniz gereken konular bu senede devam ederken, ilişkilerinizde tamam mı devam mı soruları gündeme gelebilir veya yeni bir ilişkinin sorumluluğunu alarak evlenme kararı alabilirsiniz.

Kariyer: 2022 yılında kariyeriniz açısından yepyeni enerjiler sizleri bekliyor olacaktır. Bu sene tutulmalarında etkisi ile, kariyer hayatınıza yeni bir yön vereceksiniz. Daha önceden hiç yapmadığınız yeni bir işe girebilir veya kariyerinizde yeni yol ayrımları ile muhatap olabilirsiniz. Her ne olursa olsun bilin ki bu sene başarı dolu, sağlam ve kalıcı bir kariyer sizleri bekliyor olacaktır.

Sağlık: 2022 yılında özellikle cilt döküntüleri, alerjik reaksiyonlar, diş problemleri ve kemik ağrılarına karşı dikkat etmelisiniz.

Aşk: 2021 yılı aşk hayatınız açısından biraz çalkantılı geçmiş olabilir. Bu sene, ilişkilerinizde geçmişten gelen sorunlarınızı çözerek daha sağlam ve kalıcı ilişkiler kurabilirsiniz. Özellikle bekar olan Aslan burçları bu yıl evlenme kararı alabilir. Siz ne kadar bir ilişkinin sorumluluğunu almaya gönüllü olursanız sistem size bir o kadar yardım edecektir.

Para: Bu sene Ay düğümlerin para evinize yapmış olduğu destek ile daha rahat edeceğiniz bir dönem olacaktır. İyi para kazanacağınız bir dönemin içine girerken, finansal konulardaki muhasebenizi de iyi yapmalı ve gereksiz harcamalardan, yatırımlardan uzak durmalısınız.

Başak ve Yükselen Başak: Bu yıl Ay düğümlerin desteği sizlerle olacak. Özellikle çevre değişimleri, taşınmalar, yeni eğitimler gündeminizde olacaktır ve bolca seyahat edebilirsiniz. Bu yıl gerçekleşecek olan tutulmalar, yurt dışına veya şehir dışına taşınma gibi konuları gündeminize getirebilir. Bu yıl bekar olan Başak burçları evlenme kararı alabilir. Evli olanlarınız ise partneriniz açısından oldukça şanslı olduğunuz bir dönem geçirebilirsiniz. Yeni ortaklı işlere imza atabilirsiniz. İş yükünüz bu sene çok artabilir ve iş arkadaşlarınız ile olan ilişkileriniz sizleri biraz üzebilir. Bu yıl yeni bir evcil hayvan sahiplenebilirsiniz.

Kariyer: 2021 yılında kariyer hayatınız ile ilgili biraz çalkantılı durumlar yaşanmış olabilir. Özellikle Ocak ve Şubat ayları kariyeriniz açısından dikkat etmeniz gereken konuları gündeminize getirebilir. İş çevreniz değişebilir veya iş yerinizden taşınabilirsiniz. Bu sene işiniz ile ilgili her zamankinden daha fazla sorumluluk da alabilirsiniz.

Sağlık: Bu sene sağlığınız açısından dikkat etmeniz gereken önemli etkiler mevcut. Çalışma hayatınızın yoğunluğundan kaynaklı sağlığınızı ihmal etmemeye özen göstermelisiniz. Özellikle bacaklarda varis sorunları ve kan değerleriniz ile ilgili konulara yoğunlaşmanız sizin faydanıza olacaktır.

Aşk: Uzun zamandır ilişkileriniz ile ilgili bir dönüşüm sürecinden geçiyorsunuz. Bu sene gerçekleşecek olan tutulmaların ve Jüpiter’in desteği ile, aşk hayatınız açısından işler yolunda gitmeye başlayacaktır. Jüpiter’in desteği ile evlenme kararı alabilirsiniz.

Para: Bu sene, finansal açıdan Satürn‘ün desteği ile 2021 yılında ekmiş olduğunuz tohumların karşılığını alacaksınız. Özellikle yaz aylarından itibaren, ortak kazanımlar ve miras konularında oldukça güzel, sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu 3 aylık dönemi yatırım amaçlı değerlendirebilir, ortak bir mal veya taşınmaz mülk sahibi olabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: 2022 yılının yaz ayları özellikle ilişkiler açısından oldukça şanslı olduğunuzu söylüyor. Yıl geneline baktığımızda, iş hayatınız ve sağlığınız açısından oldukça şanslı olacaksınız. İşiniz ile ilgili konularda yeni giriştiğiniz projelerde başarıyı elde edebilir ve iş arkadaşlarınızın desteğini alabilirsiniz. Bu sene finansal açıdan gelgitlerin yaşandığı ve düzeni oturtmakta zorlandığınız bir dönem olabilir fakat yeni bir evcil hayvan sahiplenmek size oldukça uğurlu gelecektir. Tutulmaların etkisi ile, ameliyat ve operasyon gerektiren durumlarında yaşanması söz konusu olabilir.

Kariyer: Bu sene özellikle iş hayatınız açısından oldukça güzel etkiler altında olacaksınız. Jüpiter’in desteği ile, terfi alabilir, iş değişikliği yapabilir ve yeni projeler ile başarılar elde edebilirsiniz. Kariyerinizde elde ettiğiniz gelirleriniz artarken, buna paralel olarak iş yükünüz de artabilir. Uzun zamandır yapmayı hedeflediğiniz projelere başlamak için bu sene gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır.

Sağlık: 2022 yılı sağlık açısından oldukça şanslı olduğunuz bir yıl olacaktır. Herhangi bir rahatsızlığınız var ise kendi kendine iyileşme durumları söz konusu olabilir veya iyi bir doktor ile iyi hastanelerde tedavi görebilirsiniz. Bağışıklığınız bu sene oldukça güçlü olacaktır sadece günlük rutin ve iş yükünüzün artmasından dolayı kendinizi fazla yormamaya özen göstermelisiniz.

Aşk: Bu sene Satürn gezegeninin aşk evinizde olmasından dolayı, aşk hayatınızda işler beklediğinizden daha yavaş ilerliyor olabilir. Fakat özellikle yaz aylarında evlenmek veya uzun soluklu bir ilişkiye başlamak isteyeceğiniz bir partner ile karşılaşabilirsiniz. Sonbahar aylarına doğru ilişkinizde yolunda gitmeyen durumlar yaşansa bile sabırlı olursanız sonunda kazanan siz olacaksınız.

Para: Bu yıl finansal açıdan riske girmemeye, borç verip borç almamaya dikkat etmelisiniz. Geçmişten gelen bir borç veya vergi ödemesi gibi durumlar ortaya çıkabilir. Özellikle ortak kazanımlar konusunda önemli gelişmeler yaşanırken, miras veya nafaka ödemeleri gibi konular ile de muhatap olabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu yıl Jüpiter’in desteğini alacak olan burçlar arasında olacaksınız. Özellikle ilişkiler ve çocuklar konusunda çok güzel gelişmeler yaşanabilir. Bu yıl çocuk sahibi olmak isteyen Akrep burçları gökyüzünün desteğini yakından hissedecekler. Özellikle bu yıl yaşanacak olan tutulmalar, evlilik ve ilişkiler konusunun ana gündem maddeniz olacağını söylüyor. Kadersel karşılaşmalar da yaşayabilirsiniz. Aile yaşantınız ve ebeveynlerinizi ilgilendiren konular ile de ilgilenebilir, taşınmaya veya yeni bir ev almaya karar verebilir ve bunun için finansal konularınızı düzenlemeye çalışabilirsiniz.

Kariyer: Bu sene tutulmaların etkisi ile birlikte, kariyer hayatınızda yeni kapılar açılabilir. Özellikle yaz aylarında kariyeriniz konusunda şanslı olacağınız bir dönem olacaktır. Yaz aylarında, kariyerinizde zam ya da terfi alma gibi durumlar söz konusu olabilir. Aynı zamanda iş yükünüz çok artabilir veya daha çok kariyer odaklı olacağınız bir sene olduğu için, aileniz ve ev yaşantınızdaki dengeleri oturtmanız sizleri fazladan yorabilir. Özellikle kariyer planlamanızda bir kadının desteğini hissedebilir veya ortaklı işlere imza atabilirsiniz.

Sağlık: Bu sene sağlığınız açısından özellikle yaz aylarında kronik yorgunluk veya baş ağrılarında artışlar söz konusu olabilir. Yıl genelinde ise, bel ağrılarına ve hormonal dengesizlere karşı dikkatli olmanız faydalı olacaktır.

Aşk: Bu sene Jüpiter aşk evinizde olacağından dolayı, ilişkiler ve aşk hayatınız açısından oldukça şanslı olacağınız bir yıl olacaktır. Hayatınızın aşkı ile karşılaşabilir ve evlenme kararı alabilirsiniz. İlişkilerinizde aşırı duygusal davranmamaya özen göstermeniz faydanıza olacaktır. Hatta bu sene özellikle çocuk sahibi olma yönünde motivasyonunuz artacağı için, sırf bu yüzden evlenme kararı da alabilirsiniz.

Para: 2021 yılı finansal açıdan sizleri zorlamış olabilir fakat bu yıl, özellikle yaz aylarında kariyerinizden kaynaklı gelirlerinizde artışlar yaşanabilir ve bu artışların yaşanması sizleri finansal açıdan oldukça rahatlatabilir. Aynı zamanda hobilerinizi ve yaratıcılığınızı kullanarak kendinize yeni finansal kaynaklar yaratabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: 2022 yılında aileniz ile olan ilişkileriniz güçlenirken, aileniz genişleyebilir, ailenize yeni bir bebek katılabilir, aynı zamanda gayrimenkul alım satımı gibi konularda şansı yakalayabilirsiniz. Tutulmaların etkisi ile, iş hayatınızda yeni bir dönem başlayabilir, yeni iş kapıları sizler için aralanabilir. Özellikle kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan ilişkilerinizde dikkat etmeniz gereken durumlar yaşanabilir, taşınma ve çevre değişikliği gibi konularda gündeminiz arasında olabilir. Özellikle yaz aylarında aşk hayatınız oldukça hareketlenecektir.

Kariyer: Bu yıl kariyer hayatınızda tutulmaların da desteği ile, sizlere yeni kapılar açılacaktır. Yeni iş ve projelere imza atabilir, kendinize ek iş edinebilirsiniz. Özellikle yaz aylarında hobinizi mesleğe çevirebilir veya yaratıcılığınızı kullanarak kendinize yeni iş imkanları yaratabilirsiniz.

Sağlık: Bu sene tutulmaların etkisi ile, sağlık konularına biraz daha özen göstermeniz gerekiyor. Özellikle psikolojik durumunuzu etkileyecek konular gündeminize gelebilir. Bunun yanı sıra boyun ağrıları ve boyun fıtığı gibi rahatsızlıklara karşı da dikkat etmeniz faydalı olacaktır.

Aşk: 2022 yılının Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında, aşk hayatınız oldukça hareketlenecektir. Özellikle bekar olan Yay burçlarının hayatlarına bu dönem bir partner girebilir. Yılın geri kalan dönemlerinde ise, iş hayatınızdan bir partneri hayatınıza alabilirsiniz.
Para: Tutulmaların etkisi ile, bu sene finansal açıdan daha rahat ettiğiniz bir süreç geçireceksiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Oğlak burçları uzun zamandan beri büyük dönüşüm sürecinden geçtiler. Bu sene Jüpiter ve tutulmaların da etkisi ile çok daha rahat edeceğiniz, hayatınızda güzel ve sürpriz gelişmelerin yaşanacağı bir yıl geçireceksiniz. Özellikle tutulmaların etkisi ile, hem özel hayatınız hem de sosyal yaşantınızda güzel gelişmelerin olacağı bir yıl olacaktır sizler için. Bu sene bolca seyahat edebilir, çevre değişimi yapabilir, kardeşleriniz ve yakın çevrenizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Yeni eğitimler alarak, kendinizi geliştireceğiniz bir yıl olacaktır. Haricen, finansal açıdan mücadele vermeniz gereken konular bu sene de devam etse dahi önümüzdeki yıl, emeklerinizin karşılığını fazlasıyla alacağınız bir yıl olacaktır.

Kariyer: Bu yıl kariyer hayatınızda yaratıcı zekanızı kullanarak, yeni iş ve projelere imza atabilirsiniz. Özellikle kariyer hayatınızda bir kadın figürünün desteğini alabilirsiniz. 2021 yılında kariyeriniz adına ektiğiniz tohumların meyvelerini bu yıl alacaksınız.

Sağlık: Geçtiğimiz yıl çok fazla sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalmış olabilirsiniz. Bu sene ise sağlık açısından olumlu etkiler altında olacaksınız. Özellikle akciğer, kalça, bacak, eller, kollar, dizler, dişler ile ilgili konular gündeminiz olabilir.

Aşk: Bu yıl aşk konusunda en şanslı olan burçlardan bir tanesi de sizin burcunuz. Özellikle tutulmaların etkisi ile, kadersel karşılaşmaları çok fazla yaşayabilirsiniz. Sosyal çevreniz ya da arkadaş ortamızdan bir partneri hayatınıza alabilirsiniz. Bu sene hayatınıza girecek olan ilişkileriniz çok sağlam temellere oturmuş, uzun soluklu ilişkiler olacaktır.

Para: Satürn gezegeninin para evinizde olmasından dolayı, bu sene finansal açıdan çok fazla riske girmemeye, finansal durumlarınızı iyi analiz etmeye özen göstermelisiniz. Yıl genelinde para biriktirmeniz sizler için çok daha uygun olacaktır. Biriktirdiğiniz paralar ile taşınmaz mülk alabilirsiniz veya tam tersi taşınmaz mülk sahibi olmak için borçlanabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Sevgili Kovalar, geçen yıldan beri sizin burcunuzda olan Satürn gezegeninin ağırlığını bu yıl da hissedeceksiniz. İyi haber ise Jüpiter gezegeninin desteği ile finansal açıdan oldukça rahat edeceğiniz bir yıl olacak. Tutulmaların etkisi ile, taşınma, evlenme, boşanma ve yer değişikliği gibi konular gündeminizde olabilir. Özellikle bu yıl, yeni bir ev alabilir veya ailenizden kalan bir miras gündeminize gelebilir. Aynı zamanda yaz aylarında fazlasıyla seyahate çıkabilir, yeni iş ve projelere imza atabilirsiniz. Sizler için değişimin sinyallerini bolca hissedeceğiniz bir yıl olacaktır.

Kariyer: Bu yıl kariyer konusunda oldukça dikkatli davranmanız gereken etkiler altında olacaksınız. Geçmişten gelen sorunların kariyer hayatınıza olumsuz yansımamasına özen göstermeniz faydalı olacaktır. Aynı zamanda bu sene evden çalışmaya başlayabilir, iş değişikliğine veya kariyerde tamamen yön değişikliğine gidebilirsiniz.

Sağlık: Bu yıl Jüpiter’in sağlık evinize yapmış olduğu olumlu açısından dolayı, sağlık konularında şanslı olacağınız bir yıl olacaktır, fakat yine de mide sorunlarına karşı dikkatli olmanız faydanıza olacaktır.

Aşk: Bu yıl ilişkileriniz açısından oldukça sorumluluk almanız gereken bir yıl olacaktır. Tutulmaların etkisinden dolayı, sorunlu giden ilişkilerde bitişler yaşanırken, bekar olan Kova burçları da hayatlarında yeni bir ilişkinin sorumluluğunu alarak, evlilik yolunda ilerleyen ilişkilere başlayabilirler.

Para: Bu sene Jüpiter’in finans evinizde olmasından dolayı, bu konuda oldukça şanslı olduğunuz bir yıl olacaktır. Yıl genelinde elinize toplu paralar geçebilir, kariyerinizden elde ettiğiniz gelirlerde artışlar yaşanabilir, fakat Jüpiter’in büyütücü etkisini de göz önüne alarak, finansal açıdan gereksiz harcamalar yapma eğiliminiz de artacaktır.

Balık ve Yükselen Balık: Sevgili Balık burçları, bu yıl Jüpiter’in sizlerin burcunda olması ve tutulmaların sizin burcunuza yapacağı olumlu açı sayesinde, bu yılın en şanslı burcu siz olacaksınız. Hem ilişkiler hem sosyal çevre hem de aşk hayatınızda işler oldukça yolunda gidecektir. Bu yıl, Jüpiter’in büyüten etkisi ile kilo almaya da oldukça müsait olacağınız için bu konuda dikkatli olmanız sizin faydanıza olacaktır. Bilinçaltına attığınız konularınız ve korkularınız zaman zaman kendini gösterse de üstesinden kolaylıkla gelebileceksiniz.

Haricen, oldukça sosyal olacağınız bir yıl da olacaktır. Yeni arkadaş grupları içine dahil olabilir ve yeni dostluklar edinebilirsiniz. Sosyal çevrenizden birileri ile yeni iş ve projelere imza atabilirsiniz.

Kariyer: Bu yıl kariyer hayatınızda oldukça güzel ve beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Özellikle Ocak ve Şubat aylarında daha öncesinden başvurmuş olduğunuz bir iş veya proje ile ilgili geri dönüşler alabilirsiniz. Yaz aylarında kariyer hayatınız ile ilgili oldukça güzel gelişmelere şahit olabilirsiniz.

Sağlık: Bu yıl sağlık açısından olumsuz etkiler altında değilsiniz fakat damarlarda oluşabilecek rahatsızlıklara karşı dikkatli olmanız faydanıza olacaktır.

Aşk: Bu yıl aşk hayatınız açısından oldukça güzel gelişmeler yaşanacaktır. Tutulmaların etkisi ile, kadersel karşılaşmalar yaşayabilir, daha öncesinde tanıdığınız bir partner hayatınıza girebilir, sosyal çevre ya da arkadaş çevrenizden bir partner ile bir beraberliğe başlayabilirsiniz.

Para: 2022 yılının Mayıs, Haziran ve Temmuz ayları finansal açıdan oldukça şanslı olacağınız bir dönem olacaktır. Bu dönem, önceden almanız ve tahsil etmeniz gereken ama geciken tahsilatlarınız var ise bu konularda bazı olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.