MEB duyurdu! 5 bin personel alımı yapılacak! İşte MEB personel alımı branş dağılımı!

MEB personel alımı için harekete geçti. Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) 5 bin personel alımı yapılacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer görevlendirme önceliğinin afet bölgelerine verildiğini belirterek MEB 5 bin personel alımı için branş dağılımını duyurdu. Peki, MEB personel alımı ne zaman, branş dağılımı belli oldu mu? Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı şartları ne? MEB sağlık personeli alımı hangi branşta olacak? İşte başvuru şartları, branş dağılımı ve müracaat tarihleri!

MEB duyurdu! 5 bin personel alımı yapılacak! İşte MEB personel alımı branş dağılımı!

MEB’ten personel alımı ile ilgili açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) personel alımı yapacak. Bakanlığın merkez ve taşra teşkilatına 5 bin personel alınacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, personel alımı branş dağılımını duyurdu. Peki, MEB personel alımı ne zaman, branş dağılımı belli oldu mu? Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı şartları ne? İşte personel alımı ile ilgili tüm detaylar…

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 5 bin sözleşmeli personel alınacağını bildirdi. Görevlendirme önceliğinin afet bölgesindeki iller olacağını belirten Özer, Milli Eğitim Bakanlığı personel alımında branş dağılımıyla ilgili de bilgi verdi.

MEB 5 BİN PERSONEL ALIMI BRANŞ DAĞILIMI NE, BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Özer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 5 bin personel alımı yapacağız. İstihdam edeceğimiz personelleri öncelikli olarak afet bölgesindeki illerde görevlendireceğiz. Hayırlı olsun." ifadesine yer verdi.

Personel istihdamı kapsamında merkez teşkilatına 250 büro personeli, 4 avukat, taşra teşkilatına 4 bin büro personeli, 100 mühendis, 125 diyetisyen, 500 hemşire, 21 avukat olmak üzere toplam 5 bin sözleşmeli personel alınacak.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI ŞARTLARI NE?

Personel istihdamına ilişkin takvim ve başvuru koşulları ilerleyen günlerde ilan edilecek.