21 Eylül 2021 Balık burcunda dolunay ve burçlara etkisi

Herkese mutlu ve sağlıklı bir hafta geçirmesini dilerim. 20 Eylül haftası astrolojik açıdan yine oldukça hareketli olacak. 21 Eylül salı günü Balık burcunun 28 derecesinde bir dolunay meydana gelecek.

Dolunaylar her zaman yeniay ile başlayan konuların ortaya çıkma enerjilerini çalıştırırlar. Balık burcunda meydana gelecek olan bu dolunay özellikle sulardan gelecek tehlikelere karşı dikkatli olamamız gerektiğini vurguluyor.

Değişen hava koşulları sel ve su baskınları, sis vb doğa olayları , deniz kazaları , bulaşıcı hastalıklar ,özellikle zehirlenmeler,  ve ayak bölgesinde oluşabilecek rahatsızlıklara karşı dikkatli olmalıyız. Dolunay haritasında merkür ile  jüpiter arasındaki uyumlu açı , bizlere yeni fikir ve projeler üreterek onları hayata geçirme yolundaki motivasyonumuzu arttıracaktır fakat merkür'ün plüton ile yapmış olduğu sert etkileşim ile manipilasyonlara karşı da dikkatli olamamız gerektiğinin altını çizmeliyim.

Venüs ve üranüs karşıtlığı  finansal konular ve ikili ilişkilerde ani , beklenmedik durumları ortaya çıkartacaktır. ilişkilerde ani kopuşlar veya yıldırım hızı başlayan ilişkilere tanık olabiliriz. Neptünyen bu doluayın etkisi ile,  kendimizi belirsiz durumların içerisinde bulabiliriz net olmayan her konu canımızı sıkacaktır, kimilerimiz fedarkarlıklarının karışılığını hayal kırıklığı olarak alırken kimilerimiz için de muazzam şifa enerjiler bu dolunay ile birlikte çalışacaktır.

22 Eylül Çarşamba günü ay düğümleri ve mars arasındaki olumlu bir açı gerçekleşecek. yeni girişimlerde bulunmak için motivasyonumuz artacaktır. aynı zamanda kadersel olaylar yaşayabilir ve tasadüfi rastlantılar sonucunda yeni kapılar açılabilir.

22 Eylül Çarşaba günü Merkür ve pülüton arasında gergin bir açı var. ikili iletişimlerde sert tavırlar sergilememeye özen göstermeliyiz. aynı zamanda el kol yaralanmalarına ve trafikte oluşabilecek gerginliklere karşı da dikatli olmakta fayda var.

22 Eylül Çarşamba günü, yaşam enejimiz olan güneş terazi burcuna geçecek. 1 ay boyunca finansal konular ve ilişkiler daha ön plana çıkacaktır. Genel olarak sanatla ilgili gelişmeler, kadınları ilgilendiren konular, para piyasalarındaki dalgalanmalar  gündemde olacaktır.

23 Eylül Perşembe günü : venüs ve uranüs arasındaki sürtüşmeli açı ilişkiler ve finansal konularda ani ve beklenmedik olaylara karşı dikkatli olmamız gerektiğini söylüyor. bu açı ile para piyasalarında dalgalanmalar olabilir. finansal konularda riske girmemeye özen göstermeliyiz. ayrıca yıldırım hızı ile başlayan ilişkilerinde yaşanması söz konusu olabilir.

25 Eylül Cumartesi günü , Mars ile satürn arasında uyumlu bir açı gerçekleşecek. kendimizi ortaya koymak , girişimlerimizde başarı ve otoriteden destek almak için gökyüzü bizi destekliyor olacak.

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta Balık burcunda meydana gelecek olan dolunay ile birlikte içsel dünyanıza bir yolculuk yapacaksınız, kendinizi sorgulamak , bilinç altınıza attığınız konular ile ilgili şifa çalışmaları yapabilirsiniz. ayrıca bu hafta göreceğiniz rüyaları not etmelisiniz . gizli kalmış bir konu açığa çıkabilir veya kaybettiğiniz bir eşyayı bulabilirsiniz. Sağlık kontrolleriniz yaptırmanız faydalı olacaktır. haftasonuna doğru finansal konularda riske girmemeye dikkat etmelisiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta dolunay ernejisi ile birlikte sosyal yaşantınız ve arkadaşlarınız ile olan ilişkilerinizi masaya yatırabilirsiniz. yeni sosyal çevrelere girebilir ve yeni dostluklar edinebilirsiniz, ayrıca yeni projelere başlamak için de gökyüzü sizi destekliyor olacak, Haftasonuna doğru ikili ilişkilerinize yaşanacak olan ani ve beklenmedik durumlara karşı dikkat etmeniz faydalı olacaktır.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta balık burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile , kariyer hayatınız ile ilgili durumlar ön plana çıkacaktır. İş değişikliği yapabilir veya kariyer planlamanız ile ilgili konularda harekete geçebilirsiniz. haftasonuna doğru sağlığınıza dikkat etmeliniz faydalı olacaktır.  Ayrıca iş arkadaşlarınız ile olan ilişkilerinizde ani ve beklenmedik durumlar canınızı sıkabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta yaşanacak olan dolunay enerjisi yurtdışı bağlantılı işler, hukuksal konular ve eğitim hayatınızı ilgilendiren konuları ön plana çıkartacaktır. yeni projelere imza atabilir, eğitim almaya karar verebilirsiniz. Devam eden  bir davanız  var ise  o konuda sonlanma enerjsi çalışabilir. haftasonuna doğru arkadaşlarınız ve aşk hayatınızda ki dengeyi oturtmakta zorlanabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta balık burcundaki dolunay etkisi ile , ortak paylaşımlar, miras, kredi ve borçlar konusunda gelişmlere yaşanabilir. Finansal yatırımlar yapabilirsiniz bekledğiniz miras veya bir kredi haberi var ise o konuda gelişmelere yaşabilir. haftasonuna doğru aileniz ve kariyerinizi ilgilendiren konularda gerginlikler yaşanabilir.

Başak ve Yükselen Başak : Bu hafta balık dolunayı ile birlikte ikili ilişkileriniz ve ortaklı işleriniz ön plana çıkacak. dolunay etkisi ile yolunda gitmeyen ilişkileri bitirme kararı alabilirsiniz. bekar olan başak burçları ise yeni bir birlikteliğe başlayabilir. Ayrıca yeni bir ortakla beraber yeniiş ve projelere başlayabilirsiniz. haftasonuna doğru seyhat programlarınızda aksaklıklar meydana gelebilir.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta balık burcunda meydana gelecek olan dolunay ile sağlığınızı ilgilendiren konular , mesleki hayatınız, iş arkadaşlarınız ile olan ilişkileriniz ön plana çıkacaktır. Özellikle sağlık konusunda gribal enfeksiyonlar ve zehirlenmelere karşı dikkatli olmanızda fayda var. mesleki anlamda iş değişikliği gibi durumlar yaşanabilir. Haftsonuna doğru finansal konularda ani ve beklenmedik durumlar yaşanabilir, harcamalarınıza özen göstermeniz de fayda var.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta Balık burcunda meydana gelecek olan dolunay ,aşk hayatınız ve çocuklarınız ile olan ilişkilerinizi ön plana çıkartacak. aşk hayatınızda yaşadığınız  belirsiz durumlar var ise  bu dolunay enerjisi ile birlikte herşey biraz daha netliğe kavuşacak. Çocuk sahibi olmak isteyen akrep burçları ise bu dolunayın enerjisinden oldukça olumlu bir şekilde faydalanabilirler. Haftasonuna doğru ortalı işlerinizde yaşanabilecek olan gergin durumlara karşı temkinli olamanızda fayda var.

Yay ve Yükselen Yay: Balık burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte , ebeveynler ve ev yaşantınızı ilgilendiren konular ön plana çıkacaktır. taşınma kararı almak , gayrimenkul alım satımı yapmak veya evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. ebevnylerinizin sağlık konularını da gündeminizde olabilir. Haftasonuna doğru sağlığııza dikkat etmeniz faydalı olacaktır.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: bu hafta balık dolunayı ile birlikte , kardeşleriniz ile olan ilişkileriniz ön plana çıkacaktır. yeni seyahat programları yapabilir,  eğitimlere başlayabilir veya yeni projelere imza atabilirsiniz. Haftasonuna doğru aşk hayatınızda süpriz gelişmeler yaşanabilir.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta balık burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile , finansal konularınızda önemli gelişmeler yaşanabilir. yaptığınız yatırımların sonuçlarını alabilirsiniz. Finansal açıdan önünü göremediğiniz durumlarda netleşmeler yaşanacaktır. Yaratıcılığınızı kullanarak yeni finansal kaynaklar yaratabilirsiniz. Haftasonuna doğru kariyer hayatınızda süpriz gelişmeler yaşanabilir.

Balık ve Yükselen Balık : Bu hafta sizin burcunuzda gerçekleşek olan dolunay ile , kendizie daha çok odaklanacaksınız. gerçekleştirmek istediğiniz hedefleriniz için harakete geçebilir, fiziksel görüntünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. ikili ilişkilerinizde yaşadığınız belirsiz durumlar bu dolunay etkisi ile netliğe kavuşacaktır. Haftasonuna doğru , kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan iletişiminizde yaşanacak olan gerginliklere karşı dikkatli olmalısınız.