4 yaşındaki kızı şifonyerin içinde ölü bulundu

26 yaşındaki sevgilisiyle yaşayan 23 yaşındaki kadının 4 yaşındaki kızı şifonyerin içinde ölü bulundu. Korkunç olayın detayları ise kan dondurdu.

4 yaşındaki kızı şifonyerin içinde ölü bulundu

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Güney Carolina eyaletine bağlı Rock Hill'de sevgilisi Audrevious Jarrell Williams birlikte yaşayan 23 yaşındaki Jackleen Elizabeth Mullen'ın özel bakıma ihtiyaç duyan 4 yaşındaki engelli kızı şifonyerin çekmesinde ölü bulundu. Küçük kızın dayak nedeniyle solunum sıkıntısı çektiği belirtilirken, anne ve babası cinayetle suçlanıyor.

Olayı araştıran polis ekipleri, Jackleen Elizabeth Mullen'ın çocuğun cesedi bulunduğu sırada tepki dahi vermediğini ifade ederek, uzun süre çocuğun nerede olduğunu gizlemeye çalışarak, Kuzey Carolina'da ailesiyle birlikte olduğunu iddia ettiğini aktardı.

Mullen ve Williams çiftinin 1 ve 7 yaşında iki çocuğu daha olduğunu belirten polis ekipleri, ikilinin dava süresinde sessiz kaldıklarını belirterek, cezaevinde suçlarıyla yüzleşeceklerini kaydetti. Mullen'ın daha önce de çocuk ihmali dahil olmak üzere bazı suçları bulunduğu belirtildi.