Büyükbabayla nişanlandı

Henüz 23 yaşında olan genç kadın hayatının baharında 68 yaşında olan büyükbaba ile nişanlandı. Genç kadın, "Bayan Higgins olmak için sabırsızlanıyorum" dedi.

Büyükbabayla nişanlandı

Avustralya, bu çiftin nişanlanmasını konuşuyor. 23 yaşındaki Ashleigh Petrie, kendisinden 45 yaş büyük olan 68 yaşındaki Rodney Higgins ile nişanlandı. Aradığı mutluluğu bulduğunu söyleyen Petrie, yaşadığı büyük romantizmin her şeyi yenmeye yeteceğini ifade etti.

Facebook'ta yayınladığı fotoğraflarla birlikteliklerini açıklayan çiftin geçtiğimiz hafta Fiji'de yaptıkları tatil sırasında Rodney Higgins'in kendisine evlilik teklif ettiğini ve bir saniye dahi düşünmeden kabul ettiğini söyleyen Petrie, "Bir ezgiyle başladı her şey. Şimdi parmağımda bir yüzük var. Hayatımın aşkı onunla evlenmemi istedi ve ben de evet dedim" diye açıklama yaptı.

Fiji'de çok şaşırtıcı 10 gün geçirdiklerini belirten genç kadın, "Fiji'ye Rod'un kız arkadaşı olarak gittim, nişanlısı olarak döndüm. Bayan Higgins olmak için sabırsızlanıyorum. Biz aslında dünyanın en komik çiftiyiz. Gün boyu aptalca gülerek ve eğlenerek yaşıyoruz. Aynı mizah anlayışına sahip bu kadar tatlı ve sevecen bir adam bulduğum için ne kadar şanslı olduğumu biliyorum. Bu şaşırtıcı adam hayatımın aşkı" dedi.

68 yaşındaki Rodney Higgins'in 3 kızı ve 3 torunu bulunuyor. Çift, gelecek ay Tayland'a gideceklerini ve yine bir sürpriz yapabileceklerini kaydetti.