Bir kadın öğretmen skandalı daha!

23 yaşındaki yardımcı öğretmen, cinsel ilişkiye girdiği 15 yaşındaki öğrencisine çıplak video ve resimlerini göndermekle suçlanıyor. Yardımcı öğretmenin 9 aydır okulda görev yaptığı açıklandı.

Bir kadın öğretmen skandalı daha!

Kadın öğretmen skandallarına bir yenisi daha eklendi. 23 yaşındaki yardımcı öğretmen Christmas White'ın 15 yaşındaki öğrenci ile cinsel ilişkiye girdiği, ilerleyen süreçte ise sık sık çıplak video ve fotoğraflarını gönderdiği ihbarla ortaya çıktı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Arizona eyaletinde bulunan Cennet Vadisi'nde Greenway Ortaokulunda yardımcı öğretmen olarak görev yapan Christmas White, kandırarak cinsel ilişkiye girdiği öğrencisini kendisine aşık etti. Genç kadın, öğrenciden cinsel yönden faydalandıktan sonra çıplak video ve fotoğraflarını çocuğa gönderdi.

Bir kadın öğretmen skandalı daha! - Resim : 1
Christmas White'ın gönderdiği çıplak video ve fotoğraflar öğrencinin cep telefonunda bulundu.

Çocuğun telefonunda görüntüler bulundu

Bir ihbarın ardından harekete geçen polis, öğretmeni ve öğrenciyi sorguladı. Çocuğun telefonunda öğretmenin gönderdiği cinsel içerikli çıplak video ve fotoğrafları bulan polis, kadın öğretmeni gözaltına aldı. Çıkarıldığı ilk mahkemede tutuklu olarak yargılanmasına karar verilen öğretmenin çocukla daha önce cinsel ilişkiye girdiği iddia edildi. Öğretmen cinsel ilişki iddiasını reddederken, çocuğa fotoğraf ve video gönderdiğini kabul etti.

Tüm kontrollerden geçti

Okul yönetimi, sapık öğretmenin işe alınmadan önce tüm kontrollerinin yapıldığını ifade ederek, "Öğrencilerimizin her türlü güvenliği bizim için ön planda. Bu vakada da yapmamız gereken tüm kontrol ve araştırmaları yaptık. Böyle bir durum yaşandığı için çok üzgünüz" açıklamasında bulundu.