Medyum öldürüleceğini söyledi ve...

Avustralya'da boğazı kesilip 20 yerinden bıçaklanan 23 yaşındaki Shandee Blackburn'ın aylar önce medyuma gittiğini ve öldürüleceğini bildiği ortaya çıktı. Ancak yeteri kadar kanıt olmadığı gerekçesiyle cinayetin baş şüphelisi olan sevgilisi serbest bırakıldı.

Medyum öldürüleceğini söyledi ve...

Avusturalya'da 23 yaşındaki Shandee Blackburn erkek arkadaşı Peros tarafından boğazı kesilerek 20 yerinden bıçaklanarak vahşice bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Blackburn'un katili bulunmayınca olay faili meçhul cinayetler arasına girdi. Ancak cinayete kurban gitmeden önce Blackburn'un bir yıl önce medyuma gittiği ortaya çıktı. Medyumla yaptığı konuşmanın kayıt altında tutulması cinayetin seyrini değiştirdi.

Medyuma erkek arkadaşının takıntılı olduğu söyleyen Blackburn, sevgilisinin kendisine güvenmediğini ve aldatıldığını düşündüğünü söyledi. Sevgilisinin kendisine zarar vereceğini söyleyen Blakcburn'a tavsiye veren medyum kendisinden soğutmasını ve midesini bulandıracak hareketler yapmasını söyledi.

 Ancak hiç biri işe yaramadı ve garsonluk yaparak geçimini sağlayan Blackburn'un boğazı kesildi ve 20 yerinden bıçaklandıktan sonra yakındaki bir oluğa sürünerek bırakıldı.

Çevredekilerin fark etmesi üzerine hastane kaldırılan genç kadın tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ortaya çıkan ses kaydında, 2013'te erkek arkadaşının suçlandığı ancak daha sonra beraat ettiği, faili meçhul cinayetini araştıran 'Shandee'nin Hikayesi' podcast serisinde yer aldı.

Genç kadının sevgilisi davanın baş şüphelisi ancak yeteri kadar bilgi olmadığı için hakkında bir işlem başlatılamadı.