2.5 yaşındaki çocuğa rakı içirdiler!

Bursa’da bir baba, kızının telefonu karıştırınca beyninden vurulmuşa döndü. Telefonda boşandığı eşinin hem kendisinden olan kızına, hem de ikinci evliliğinden olan iki çocuğuna içki içirdiği videoları gören baba savcılığa koştu.

2.5 yaşındaki çocuğa rakı içirdiler!

Bursa’da yaşayan Serkan D., 2009 yılında eşi Y.Ç.’den ayrıldı. Çiftin 2 yaşındaki kızlarınınvelayeti anne Y.Ç.’ye verildi. Y.Ç. 2011 ikinci evliliğini yaparak bir erkek çocuk daha dünyaya getirdi. Serkan Ç., şimdi 12 yaşında olan kızı C.Z.D. ile görüştüğü sıralarda, kızının cep telefonunu kontrol etti ancak gördükleri karşısında hayrete düştü.

2.5 yaşındaki çocuğa rakı içirdiler! - Resim : 1

Serkan D., eski eşinin hem kendisinden olan 12 yaşındaki kızına, hem de yeni kocası A.Ç.’den olan çocuğuna içki içirdiğini gördü. Gördükleri karşısında şok geçiren adam, telefonu biraz daha karıştırınca, bu sefer, A.Ç. ve Y.Ç.’nin 2,5 yaşındaki oğullarına da rakı içirdiklerini gördü. Videoda, alkol kokusundan rahatsız olmayan, hatta elinden rakı bardağı alınınca ağlayan çocuğu gören Serkan D., soluğu savcılıkta aldı.

2.5 yaşındaki çocuğa rakı içirdiler! - Resim : 2

Kızının kendisine anlattıklarını ve telefondan çıkanları delil olarak savcılığa sunan Serkan D, Y.Ç. ve eşi A.Ç.’den şikayetçi oldu. Şikayetin ardından şahıslarla ilgili soruşturma başlatıldı.