26 yaşındaki kadın halıyla evlendi!

İngiltere'nin Manchester şehrinde yaşayan Bekki Cocks halıyla evlenerek görenleri şoke etti.

26 yaşındaki kadın halıyla evlendi!

İngiltere’nin Manchester şehrinde Bekki Cocks (26) adında bir kadın halısıyla evlendi. Aldığı halıyı çok sevdiğini sık sık dile getiren kadına arkadaşları, “halıyı çok sevdiysen onunla evlenebilirsin” diyerek şaka yaptılar. Arkadaşlarının sadece eğlenmek için söylediği bu sözü, 27 yaşındaki kadın ciddiye aldı ve halısıyla evlenmeye karar verdi.

Yapılan evlilik merasiminde gelinlik giyen Cocks, halısına olan sevgisini, onurunu koruyacağını ve ömür boyu bakımını yapacağını vadetti. Halının üzerine hiçbir zaman basmayacağının sözünü veren genç kadın, “Ona göz kulak olmak için çok zaman harcıyorum. Onu temizlemek ve her zaman en iyi şekilde görünmesini sağlamak için uğraşıyorum. Ve halıyı her gün birkaç kez süpürüyorum. Artık onsuz düşünemiyorum.” dedi.

 26 yaşındaki kadın halıyla evlendi! - Resim : 1

Bekki Cocks konu ile ilgili “Bu halıyı bir yıl önce satın aldım ve o zamandan beri onu çok seviyorum” açıklamasında bulundu.

Halıya saplantılı şekilde aşık olduğunu belirten kadın,”Halıya biraz saplantılıyım. Çocuklar yataktayken, genellikle onunla yatar ve ona en özel düşüncelerimi söylerim. Bekar bir anneyim, bu yüzden sırdaş haline geldi ve birlikte olduğumuzda her zaman bir şeyleri doğru bir şekilde düşünebilirim. Birkaç ay önce arkadaşlarımdan biri onunla evlenmem gerektiğini söylediğinde, o zaman ben de evlenmeliyim dedim. Daha mutlu olamazdım, Noel’i halı ile geçirmeyi dört gözle bekliyorum.” dedi.