OnlyFans fenomeni korkunç cinayete kurban gitti! 15 parçaya bölüp çöpe attı

İtalya'nın Borno kentinde dehşete düşüren bir olay yaşandı. Bir OnlyFans yıldızını öldürmek ve doğramakla suçlanan bir bankacının yaptıkları adeta kan dondurdu.

OnlyFans fenomeni korkunç cinayete kurban gitti! 15 parçaya bölüp çöpe attı

26 yaşındaki OnlyFans yıldızı Carol Maltesi, İtalya'nın Borno kentinde dehşete düşüren bir cinayete kurban gitti. Genç fenomenin bir bankacı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Vahşi adam, genç kadının cansız bedenini 15 parçaya bölerek çöpe attı. Genç kadının parçalara ayrılmış bedeni elini çantasından çıkmış uzun manikürlü tırnaklarıyla fark eden bir yürüyüşçü tarafından ölü bulundu. Olay yerine gelen polisler korkunç manzara ile karşılaştı. Genç kadının her uzvunun farklı yerde olması ekipleri şaşkına çevirdi. Teşhis edilmemesi için yüzünün yakıldığı ceset, çok sayıda dövmesi sayesinde tespit edildi. 

OnlyFans fenomeni korkunç cinayete kurban gitti! 15 parçaya bölüp çöpe attı - Resim : 1

Olayla ilgili eski ortağı Davide Fontana, sorgu sırasında cinayeti itiraf etti. Zanlı kadını yanlışlıkla öldürdüğünü ve teşhiş edilmesini zorlaştırmak için parçalara ayırdığını söyledi. 

Annesi ile mesajlaştı

Fontana'nın son üç aydır Maltesi'nin telefonunu, annesine "porno bıraktığını" söylemek de dahil olmak üzere mesaj attığı ve Hollanda'da erkek arkadaşı ile yaşadığını söylediği mesajlar yolladığı ortaya çıktı. 

Öldürdü, sosyal medya hesaplarını kullandı

Polisler dövmelerinin fotoğraflarını paylaştığında, birkaç arkadaşı Maltesi'yi kontrol etmek için mesaj attı, bu yüzden Fontana'nın kendisi gibi davranarak yanıt verdiği bildirildi. 

İddiaya göre şunları yazdı: “Evet, benimkine benziyorlar. Ama neyse ki iyiyim."