28 Kasım-4 Aralık haftasında gökyüzü enerjisi

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.

Bu hafta ikili ilişkiler ve iletişimler konusunda oldukça dikkatli olmamız gereken bir süreç geçireceğiz. Hafta başında iletişimin gezegeni olan Merkür ve Mars karşıt açıda olacaklar. Bu açı ile birlikte, sinirsel gerginlikler, yanlış anlaşılmalar, iletişimde aksaklıklar yaşanması olası olacaktır. İkili iletişimlerimizde sinirli ve gergin tavırlar sergilemekten uzak durmamız oldukça faydalı olacaktır. Bu nedenle ani kararlar vermemeye özen göstermeliyiz.

Aynı zamanda trafikte araç kullanırken de dikkatli olmamız daha iyi olacaktır. Ufak tefek kazalar, el kol yaralanmaları gibi durumlar yaşayabiliriz. Hırsızlıklar, yalan haberler, ulaşımda aksaklıklar, internet sitelerine erişimde zorlanmalar, hava ve taşıt trafiğinde aksamalar söz konusu olabilir. Özellikle hava yolu ulaşımında uçak kazaları gibi konular gündemimizde olabilir.

Haftanın olumlu açısına gelecek olursak, Mars ve Satürn gezegeni birbirleri ile uyumlu bir açıda olacaklar. Bu görünüm otorite figürlerinden destek almak, sağlam ve kalıcı eylemler yapmak anlamına gelecektir. Yapmayı planladığımız konular için harekete geçmek adına oldukça uygun bir zaman dilimi içinde olacağız. Bu anlamda kafa karışıklığı ve kararsızlığı bir kenara bırakarak kendimize koyduğumuz hedefler için harekete geçme zamanı.

Hafta ortasına doğru, aşkın ve paranın gezegeni olan Venüs, Mars ile sert bir açıda olacak. Bu da ikili ilişkiler ve finansal konuları gündemimize getirecektir. İkili ilişkilerimizde gergin tavırlar sergilememeye özen göstermemiz faydalı olacaktır. Çünkü ikili ilişkilerde tartışmalar ve ayrılıklar söz konusu olabilir. İlişkilerimiz ile ilgili ani kararlar almamaya dikkat etmeliyiz. Finansal açıdan riske girmemizi gerektirecek durumlardan uzak durmamız faydalı olacaktır.

Global bazda ise, para piyasalarında dalgalanmalar yaşanabilir.

Koç ve Yükselen Koç: Hafta başında kardeşleriniz, yakın çevreniz ve arkadaş çevrenizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Yapmak istediğiniz fikir ve projeleri hayata geçirmek için gökyüzü bu hafta sizleri destekliyor olacaktır. Özellikle arkadaş çevreniz veya yakın çevrenizden birileri ile yeni projelere başlama kararı alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, ikili iletişimlerinizde gergin tavırlar sergilemekten uzak durmanız sizler için faydalı olacaktır. Resmi makamlar ile ilgili bir işiniz varsa bu konuyu önümüzdeki haftalara ertelemek daha sağlıklı olacaktır. İnternet alışverişlerinizde kandırılma ve dolandırılmalara karşı dikkatli olmanız da faydalı olacaktır.

Boğa ve Yükselen Boğa: Hafta başında, kariyer hayatınızda güzel gelişmeler yaşanabilir, kariyerden kazandığınız gelirlerde artışlar olabilir, patronlarınızın veya otorite figürlerinizin desteğini alabilirsiniz. Kariyerinizde yapacağınız değişimler için gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır. Hafta sonuna doğru, finansal konularda dikkatli olmanız gereken bir zaman dilimi içine gireceksiniz. Ani harcamalar gündeminize gelebilir. Finansal açıdan kendinizi riske atmanız gereken durumlardan uzak durmanız sizler için faydalı olacaktır. Beklenmedik bir borç durumu gündeme gelebilir.

İkizler ve Yükselen İkizler: Hafta başında, hukuksal işleriniz ve resmi makamlar ile yapacağınız işleriniz varsa bu konuları kolaylıkla halledebilirsiniz. Pasaport veya vize başvuruları yapmak için gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır. Yapacağınız akademik çalışmalar ile adınızı duyurabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, ikili ilişkileriniz ve ortaklı işleriniz ile ilgili konularda gerginlikler yaşanabilir. Bu konularda acele kararlar vermekten ve gergin tavırlar sergilemekten uzak durmanız sizler için faydalı olacaktır. İlişkilerinizde yanlış anlaşılmalar yaşamamak için kendinizi doğru bir şekilde ifade etmeye çalışmalısınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Hafta başında, ortak kazanımlar, miras ve nafaka konusunda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Partnerinizin maddi kazanımlarında artışlar yaşanabilir. Finansal açıdan başkalarının desteğini alacağınız bir dönem içinde olacaksınız. Hafta sonuna doğru, iş arkadaşlarınızla aranızda yaşanması olası gerginliklere karşı dikkatli olmanız faydalı olacaktır. İş değişikliği yapmak konusunda ani kararlar vermemeye dikkat etmelisiniz. Bunun yanı sıra, sağlık kontrollerinizi yaptırmanız faydalı olacaktır. Boğaz enfeksiyonları ve ateşli hastalıklara karşı dikkatli olmalısınız.

Aslan ve Yükselen Aslan: Hafta başında, ikili ilişkileriniz ve arkadaş çevreniz açısından olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizden birileri ile ortaklı işlere ve projelere başlamanız için gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır. Partnerinizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Hafta sonuna doğru, spor yapıyorsanız ufak kazalara karşı dikkatli olmanız faydalı olacaktır. Aynı zamanda sosyal çevreniz ve aşk hayatınızdaki dengeleri oturmakta biraz zorlanabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onları ilgilendiren konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Hafta başında, iş hayatınız ve kariyer hayatınızda oldukça olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş değişikliği yapabilir, zam veya terfi alabilirsiniz. Fikir veya projeleriniz otorite figürleriniz tarafından desteklenebilir. Hafta sonuna doğru, kariyer hayatınız ve aileniz ile olan ilişkilerinizi dengeye oturtmakta zorlanabilirsiniz. Ebeveynlerinizin sorunları ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Kariyer planlamanızdan dolayı taşınma kararı alabilirsiniz. Ailenizle iletişim kurarken gerginliklerden uzak durmanız sizler için faydalı olacaktır.

Terazi ve Yükselen Terazi: Hafta başında, hobilerinize yönelebilir, uzun zamandır almak istediğiniz eğitimler için harekete geçebilirsiniz. Aşk hayatınızda ilişkinizi daha ciddiye taşıma kararı alabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onların eğitim hayatını ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, seyahat programlarınızda aksamalar yaşanabilir, trafikte dikkatli olmanız sizler için faydalı olacaktır. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizin sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İkili iletişimlerinizde yanlış anlaşımlara karşı dikkatli olmalısınız.

Akrep ve Yükselen Akrep: Hafta başında, ailenizin finansal desteğini alabilirsiniz. Ev almak için veya yatırım amaçlı kredi başvuruları yapabilirsiniz ve olumlu sonuçlanabilir. Ailenizden beklediğiniz bir miras haberi varsa bu konuda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, finansal konularda harcamalarınızda aşırıya kaçmamaya özen göstermeniz faydalı olacaktır. Seyahatler, eğitimler veya estetik konuları için harcamalar yapabilirsiniz. Gelir gider dengenizi oturmakta biraz zorlanabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Hafta başında, kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan ilişkileriniz kuvvetlenebilir, onların desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Kardeşleriniz veya yakın çevreniz ile ortaklı işler veya projelere imza atabilirsiniz. Hayata geçirmek istediğiniz projeler için partnerinizin desteğini alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, ikili ilişkilerinizde gergin enerjiler yaşayabilirsiniz. Partneriniz ile ilişkinizde yanlış anlaşılmalar, kıskançlıklar ve gergin tavırlardan uzak durmanız gereken bir süreç yaşayabilirsiniz. İlişkinizi ilgilendiren konularda ani kararlar vermemeye özen göstermeniz faydalı olacaktır.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Hafta başında, finansal açıdan güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinize yeni finansal kaynaklar yaratmak için kalıcı eylemlerde bulunabilirsiniz. İşinizi ilgilendiren konularda yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz ve bu sorumluluklar sizlere finansal açıdan olumlu gelişmeleri de beraberinde getirebilir. Hafta sonuna doğru, sağlığınızı ilgilendiren konularda dikkatli olmanız faydalı olacaktır. İş sorumluluğunuz artarken kendi sağlığınızı ihmal etmemeniz faydalı olacaktır. Bunun yanı sıra, partnerinizin iş hayatını ilgilendiren konular biraz canınızı sıkabilir.

Kova ve Yükselen Kova: Hafta başında, aşk hayatınız ve çocuklarınızı ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bekar olan Kova burçları uzun ve kalıcı bir ilişkiye başlayabilirler. Partnerleri olan Kova burçları ise ilişkilerini ciddi bir boyuta taşıma kararı alabilir ve bu yönde eylemler yapabilir. Hafta sonuna doğru, arkadaş çevreniz ile olan ilişkilerinizde dikkatli olmanız faydalı olacaktır. Arkadaşlarınız ile olan ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar sonucu gerginlikler yaşayabilirsiniz. Çocuklarınızı ilgilendiren konularda ani harcamalar yapabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Hafta başında, ailevi konularınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ailenizin desteğini alabilirsiniz. Taşınma kararı alabilir, evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşabilirsiniz. Bilinçaltınıza attığınız konular ile ilgili aile fertlerinin desteğini alabilirsiniz. Hafta ortasına doğru kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda gerginlikler yaşayabilirsiniz. İş değişikliği veya kariyerde yön değişimleri yapabilirsiniz. Bu konuda ani kararlar vermemeye dikkat etmeniz faydalı olacaktır. Patronlarınız ve otorite figürleriniz ile aranızda yaşanması olası gerginliklere karşı dikkatli olmanız faydalı olacaktır.