Her detayı mide bulandırıcı! Anne ve kızına tecavüz etti, korkunç saldırıları zorla izlettirdi! "Annemin çığlık attığını duyabiliyorum"

Galler'de duyanların kanını donduran bir olay yaşandı. 28 yaşındaki uyuşturucu bağımlısı hırsız anne ve kızına dehşeti yaşattı. Anne ve kızına cinsel saldırıda bulunan saldırgan onları aşağılık saldırıları izlemeye zorladı.

Her detayı mide bulandırıcı! Anne ve kızına tecavüz etti, korkunç saldırıları zorla izlettirdi! "Annemin çığlık attığını duyabiliyorum"

28 yaşındaki Joshua Carney, bir dizi hırsızlık suçundan serbest bırakıldıktan sadece beş gün sonra iki kurbanının Cardiff'teki evine girdi.

 Daha önce 47 mahkûmiyeti bulunan saldırgan Carney, anne ve kızın yaşadığı evin kapısını çaldı. Annenin kapıyı açmasıyla hırsız aniden eve girdi ve kadına saldırmaya başladı. Kapıyı kilitleyen saldırgan bağırmaması için kadının ağzını kapattı. 

Üst katta durumu fark eden 14 yaşındaki kız, annesinin çığlıkları üzerine derhal polis ekiplerini aradı. Üst katta başka biri daha olduğunu fark eden saldırgan hırsız, küçük kızın odasına girerek ona da saldırmaya başladı. Önce kız çocuğuna daha sonra da anneye cinsel saldırıda bulundu. Saldırgan o anları sırayla anne ve kızına zorla izletti. 

Saldırgan, anne ve kızdan kendisine 'kocam' demesini istedi ve bunun için onlara eziyet etti. Her iki yaralı da hastanede tedavi altına alındı.

Tutuklanan saldırgan Carney daha sonra, altısı tecavüz, ikisi sızma yoluyla saldırı, ikisi fiili bedensel zarar, tecavüze teşebbüs ve cinsel suç işleme niyetiyle suç işlemek de dahil olmak üzere 13 suçu kabul etti.

Rumney'in sanığı Cardiff, bugün Cardiff Crown Mahkemesi'nde en az 10 yıl hapisle müebbet hapis cezasına çarptırıldı .

Olaydan sonra ifadeleri alınan anne ve kızın sözleri ise yürek dağladı.

14 yaşındaki kız, "Tekrarlayan kabuslarım ve gündüz geri dönüşlerim var. Saldırıyla ilgili korkunç kabuslar görüyorum... Annemin çığlık attığını duyabiliyorum. Her zaman mutluydum, gülümsüyordum, şaka yapıyordum - insanlara olan tüm güvenimi kaybettim."