İki kardeşin tüyleri diken diken eden mesleği!

İki kardeşin şaşkına uğrattığı meslek onları milyonlar sahibi yaptı. OnlyFansta birbirlerinin seksi içeriklerini paylaşan kardeşler paraya para demiyor.

İki kardeşin tüyleri diken diken eden mesleği!

İskoçya'dan iki kardeş, OnlyFans'ta satmak için birbirlerinin küstah içeriklerini çekiyorlar. Öyle ki elde ettikleri kazançla ebeveynlerinin ipoteklerini ödediler.

29 yaşındaki Sean, Aralık 2019'da uygulamaya katılan ilk kişiydi ve 24 yaşındaki kız kardeşi Daisy'yi de katılmaya teşvik etti.

Sean, "OnlyFans'ı başlatmaya karar verdiğimde, elde ettiğim başarı kesinlikle şaşırtıcı ve eziciydi, kendimi çok şanslı hissettim ama aynı zamanda birçok insanın anlamadığını hissedebiliyorum. Bir sonra kardeşim Daisy'de uygulamaya katıldı."

 Sean ve Daisy seksi içeriklerini satarak 2 milyon dolardan fazla kazandıklarını ve şu anda Londra, İngiltere'de lüks dairelerde yaşadıklarını söyledi. Müstehcen içerikleri asla birlikte filme almamalarına rağmen Daisy, Sean'ın fotoğraflarını çekmesine yardımcı olması için etrafta olmasının faydalı olduğu görüşünde.

Sean'ın kız kardeşi Daisy şu ifadeleri kullandı:

Sektörde yeterince uzun süre bulunduğunuzda, artık hiçbir şey utanç verici değil. Sean eşcinsel olduğu için daha kolay, bu yüzden iç çamaşırımda olmak veya göğüslerimi göstermek utanç verici değil, hiç rahatsız hissetmiyorum.

O çok mükemmeliyetçi ve bana karşı çok dürüst. Abim beni ayakta tutuyor ve bana gerçeği söylüyor ve ben ona çoğu insandan daha çok güveniyorum.

İki kardeşin tüyleri diken diken eden mesleği! - Resim : 2

Sean ise şöyle konuştu

Daisy OnlyFans sayfasına katılıp başarılı olduğumda o kadar minnettardım ki bu yolculuğu paylaşabileceğim biri olduğu kadar kız kardeşim de vardı. İkimizin de ailemize tam olarak bakabilmesi harika oldu ve gerçekten hepimizi daha çok yakınlaştırdı. 

İlk kez bir canlı yayın yaptığımda, insanlara kardeşimin de OnlyFans sayfasının olduğunu söyledim ve o zaman, ikimizin de bunu yapmamızdaki ironiyi fark etmemiştim. Hesap adını öğrenmek isteyen biseksüel hayranlarım var.

Daha birkaç yıl önce İskoçya'da küçük bir daireyi paylaşıyorken Daisy ve benim ne kadar ileri gittiğimizi görmek çok çılgınca. Bütün bunların bizi nereye götürdüğünü görmek için sabırsızlanıyorum.