3 ay hapis yatan Serdar Ortaç: Başıma ne geldiyse kadınlardan geldi

Serdar Ortaç’ın “Vuslat” adlı bestesini seslendiren Ferman Toprak, hakkında uzaklaştırma kararı aldıran eşi Hilal Toprak’ı darp ettiği iddiası hakkında neler söyledi?

Serdar Ortaç, “Vuslat” adlı bestesini seslendiren Ferman Toprak’la Etiler’deki stüdyosunda bir araya geldi. Ferman Toprak, röportaj öncesi darp şikayeti nedeniyle hakkında uzaklaştırma kararı aldıran eşi Hilal Toprak’la ilgili soru sorulmasını istemedi.

Serdar Ortaç “Vuslat” şarkısının sözlerini okudu. Ferman Toprak gece hayatının 2005 yılından itibaren düşüşe geçtiğini anlattı. Toprak, şu anda bir albüm yapmanın maliyetinin 400 bin TL olduğunu söyledi.

Serdar Ortaç geçen günlerde bir askerin kendisine iletilmesini istediği şu mesajı görünce duygusal anlar yaşamıştı:

“Selamün aleyküm abi, Suriye’de görev yapmaktayım, askeri personelim. Bugün karşılaştığım bir olay beni çok duygulandırdı. Suriye’de mayın arama yaparken yol kenarında senin kasetini bulduk. Bu beni çok duygulandırdı. Serdar abiye bu fotoğrafı ve mesajı iletirseniz çok sevinirim.”

Ortaç’a bu paylaşımının ardından geçmişte askerlikten kaçtığı için hapis yaptığı haberlerinin de yapıldığı hatırlatıldı. Ünlü popçu, “Çok seviyorum” dediği sevgilisi Seçil Gür ile Ferman Toprak’ın Adana’dan tanıştıklarını açıkladı.

Eşi Hilal Toprak’ın “Beni arabada darp etti” diyerek karakola şikayet ettiği Ferman Toprak, konuyla ilgili ilk kez konuştu. Serdar Ortaç pandeminin ardından şarkı fiyatlarının 30 bin TL’ye kadar düştüğünü ifade etti.