Tecavüzcünün sözleri kan dondurdu

İngiltere'de yaşanan 3 kadına tecavüz eden 32 yaşındaki Craig Gladwin çıkarıldığı mahkemede verdiği tüyler ürperten ifade verdi. Glawdin, üç kadına tecavüz etmesinin ardından "eğlenmek istedim" dedi.

Tecavüzcünün sözleri kan dondurdu

İngiltere'nin gündemine oturan olay ülkedeki insanları tedirgin etti. 32 yaşındaki Craig Gladwin 3 kadına tecavüz etti aralarından bir tanesini ise boğdu.

Gladwin'in yakalanması ise son tecavüz mağduru kadının şikayeti ile oldu. Mahkemeye çıkarılan tecavüzcü sanığın, ilk kurbanının onu itmeye çalışırken çaresizce "Dur, lütfen dur" yalvarışlarını görmezden geldiği kemerle boğazını sıktığı öğrenildi. Bilincini kaybetmeye başlayan mağdura iki kez tokat attıktan sonra tecavüz ettiği, mağdurun ise korkudan şikayetçi olmadığı belirlendi.

Gladwin'in ikinci kurbanı ise 2018 yılında yine aynı şekilde bilincini kaybedene dek boğulan başka bir kadın oldu. Son olarak internet üzerinden tanıştığı bir kadına da cinsel saldırıda bulunan sanığın kaçmaya çalışan kadına "Nasıl olsa hapse gireceğim bu yüzden elimden kurtulamazsın" diyerek tecavüz etti. Mahkemede verdiği ifadede ise "Biraz eğlenmek istedim hepsi bu" şeklinde kendini savundu.

 

Gladwin, cinsel saldırılarını ve korkunç olayları kabul ettikten sonra kadınları 'et parçaları' gibi gördüğünü söyledi. Mahkemenin almış olduğu kararla ömür boyu hapse mahkum edildi.