Cansız bedeni dondurucuda bulunan çocuğun babaannesinin sözleri yürekleri yaktı: "Her yeri ısırık içindeydi"

Gaziantep'i ayağa kaldıran olayı Müge Anlı ortaya çıkarmıştı. Fuhuşa zorlandığını iddia eden annenin iki çocuğu kaçırılmıştı. Küçük olan kardeş bulunurken, 3 yaşındaki Nazlı Lina'nın cansız bedeni dondurucuda bulunmuştu. Cesedi tespit eden babaannenin sözleri yürekleri yaktı.

Cansız bedeni dondurucuda bulunan çocuğun babaannesinin sözleri yürekleri yaktı: "Her yeri ısırık içindeydi"

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yürekleri yakan bir olay gerçekleşti. Melissa isimli kadın, kendisini fuhuşa sürükleyen ortaokul arkadaşı ve sevgilisinin iki çocuğunu alıkoyduğunu göstermediklerini söyleyerek Müge Anlı'ya başvurmuştu. 1,5 yaşındaki  Naime Ceyda bulunurken, 3 yaşındaki Nazlı Lina'dan acı haber geldi. Cansız bedeni dondurucuda bulunan çocuğun cenazesini morgda babaannesi tespit etti. Babaanne gördüklerini anlatıp küçük çocuğun nasıl vahşice öldürüldüğünü anlattı.

Lina bebeğin katilleri cezaevinde

3 yaşındaki Lina bebeği öldürüp, cansız bedenini 3 ay dondurucuda saklamakla suçlanan Mehmet Aksu ve Muhabbet Toz gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilmelerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Cansız bedeni dondurucuda bulunan çocuğun babaannesinin sözleri yürekleri yaktı: "Her yeri ısırık içindeydi" - Resim : 1

Acılı babaannenin sözleri yürekleri yaktı: "Çocuğu görseniz dünya ayaklanır"

Lina bebeğin adli tip kurumunda torununu teşhis eden babaanne Sevim Erbay'ın sözleri tüyler ürpertti. Babaanne şunları söyledi: "Böyle vakayı kimse görmemiş. Gittim çocuğun her yeri ısırık yarası. İnsanın vücudunda beyaz ten yeri bulursun, bununkinde bulamadım. Her yeri mosmor. Dudakları patlamış. Her yeri, gözaltları mosmor. O çocuk daha kaç yaşında? Nasıl sallıyorsun da onun kaslarını kırıyorsun? O çocuğun bedenini görseniz dünya ayaklanır"

Cansız bedeni dondurucuda bulunan çocuğun babaannesinin sözleri yürekleri yaktı: "Her yeri ısırık içindeydi" - Resim : 2

Cansız bedeni dondurucuda bulundu

Melissa isimli kadın, fuhuş yaptırmak için çocuklarının kaçırıldığını söyledi. 1,5 yaşında olan Naime Ceyda ve 3 yaşındaki ablası Lina Nazlı’dan aylardır haber alamayan anne, çocuklarını görebilmek için fuhuşa zorlandığını ve kendisine tüm bunları eşinden boşandıktan sonra beraber yaşamaya başladığı ortaokul arkadaşı ile onun sevgilisinin yaşattığını söyledi. Genç kadının yaşadıkları duyanları dehşete düşürdü. Lina Nazlı'nın cansız bedeni çocuk giyim mağazasındaki dondurucuda bulundu.