30 Mayıs-5 Haziran Haftasında Gökyüzü Enerjisi

Haftaya İkizler burcunun 9 derecesinde gerçekleşecek olan Yeni Ay ile başlayacağız. Yeni Ay’lar her zaman yeni başlangıçlara tohum atma zamanıdır. Yeni Ay’ın İkizler burcunda meydana geliyor olması, iletişim, eğitim ve ticaret hayatı ile ilgili konularda yeni başlangıçlara adım atacağımızı gösteriyor. Yeni Ay’ın yönetici gezegeni olan Merkür’ün Boğa burcunda ve geri harekette olması, ilaveten Satürn ile de sert açı yapıyor olması, eğitim, ticaret hayatı ve finansal konularda devlet liderlerinin alacağı sert kararların olacağına işaret ediyor. Aynı zamanda, İkizler burcu seyahat ve ulaşım konularını da anlattığı için, uçak ve tren kazaları, seyahat kısıtlamaları gibi konular da gündem içerisinde olabilir. Yeni Ay’ın anın haritasında 9.evde gerçekleşiyor olması, hukuksal konular, yurt dışı bağlantılı işler, basın yayın, medya ve internet ile ilgili konuların da gündem içerisinde olacağını gösteriyor. Bunun yanı sıra, Mars ve Jüpiter’in 7.eve yerleşmiş olması ilişkiler konusunu da gündeme getirecektir. Bireysel bazda, ikili ilişkilerde daha cesurca kararlar alacağımızı gösteriyor.

Aşkın ve paranın gezegeni olan Venüs’ün bu hafta kendi yöneticiliğinde olduğu Boğa burcuna girmesi ile birlikte, ikili ilişkiler açısından oldukça güzel bir döneme gireceğimizi anlatıyor. Bunun yanı sıra, para piyasalarındaki dalgalanmalar bu süreçte de devam edecektir.

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta İkizler burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, kardeşler, yakın çevre ve eğitim hayatınızı ilgilendiren konularda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Seyahat programları yapabilir, yeni eğitimlere başlama kararı alabilirsiniz. Aynı zamanda yeni iş ve projelere imza atmak için de gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır. Venüs’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte, finansal açıdan rahatlayabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta İkizler burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, finansal konularınız ön plana çıkacaktır. Yeni finansal kaynaklar yaratmanız için oldukça güzel etkiler altında olduğunuz bu evrede yeni iş ve projelere imza atarak, kendinize yeni finansal kaynaklar yaratabilirsiniz. Bunun yanı sıra eğitimlere de para harcayabilirsiniz. Venüs’ün sizin burcunuza girmesi ile birlikte, oldukça güzel bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Venüs’ün bu geçişi ikili ilişkilerinize oldukça olumlu bir şekilde yansıyacaktır. Ayrıca, fiziksel görüntünüzde değişiklikler yapmak için de gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta sizlerin burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, ikili ilişkileriniz açısından oldukça güzel bir sürece gireceksiniz. Hem kariyer hem de ailevi konularda oldukça olumlu etkiler altında olacaksınızdır. Aynı zamanda sürpriz bir ilişkiye de başlayabilirsiniz. Venüs’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte, finansal konular bilinçaltınızı oldukça zorlayabilir. Bu süreç içerisinde bir kadının desteğini alabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta İkizler burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, bilinçaltınıza attığınız ve görmezden geldiğiniz sorunlar ile yüzleşerek, bu konulara çözüm üretebilirsiniz. Aynı zamanda sağlığınızı ilgilendiren konularda yeni gelişmeler olabilir. Venüs’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte, oldukça sosyal olacağınız bir döneme gireceksiniz. Bu dönem içerisinde yeni arkadaş grupları içerisine dahil olabilir, arkadaş çevrenizden bir partneri hayatınıza alabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta İkizler burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, sosyal çevrenizden birileri ile yeni iş ve projelere imza atabilirsiniz. Yeni arkadaş grupları içerisine dahil olabilirsiniz. Aynı zamanda kariyerden kazandığınız paralarda artışlar söz konusu olabilir. Venüs’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte, kariyer hayatınızda oldukça güzel gelişmeler sizleri bekliyor olacaktır. Özellikle kariyer planlamanızda bir kadının desteğini daha yakından hissedebilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta İkizler burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, kariyer hayatınıza yeni bir sayfa açabilirsiniz. Yeni iş başvuruları yapabilir, kendi işinizi kurabilir, yeni iş ve projelere imza atabilirsiniz. Venüs’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte, yurt dışı bağlantılı işler yapabilirsiniz. Ayrıca yeni eğitimlere para harcayabilirsiniz. Devam eden hukuksal bir süreciniz varsa, bu konuda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta İkizler burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, en olumlu etkiyi alan burçlar arasında olacaksınız. Yurt dışı bağlantılı işlere imza atabilir, seyahat programları yapabilir, akademik işlere başlayabilirsiniz. Aynı zamanda seyahatler veya sosyal medya aracılığı ile tanıdığınız bir partner ile ilişkiye başlayabilirsiniz. Venüs’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte, ortak kazanımlar ve miras konularında olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta İkizler burcunda meydana gelecek olana Yeni Ay ile birlikte, ortak kazanımlar, miras, kredi ve borçlar gibi konularda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Borçlarınızı düzenlemek için veya yatırım amaçlı kredi başvuruları yapabilirsiniz. Aynı zamanda beklediğiniz bir miras haberini alabilirsiniz. Venüs’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte, ikili ilişkilerinizde oldukça güzel gelişmeler sizleri bekliyor olacaktır. Bekar olan Akrep burçları yeni bir ilişkiye başlarken, ilişkisi devam edenler ise partnerini ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşayabilir.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta İkizler burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, ikili ilişkileriniz gündeminizde olacaktır. Aynı zamanda yeni ortaklı işlere ve projelere imza atabilirsiniz. Bunun yanı sıra, ilişkileri devam eden Yay burçları evlilik kararı alabilir. Bekar olan Yay burçları ise yeni bir ilişkiye başlayabilir. Venüs’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte, iş hayatınızda oldukça olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz ve iş arkadaşlarınızın desteğini daha yakından hissedebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta İkizler burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, iş hayatınız ve günlük rutinleriniz gündeminizde olacaktır. Bu dönem yeni iş başvuruları yapabilir, yeni iş ve projelere imza atabilirsiniz. İş yerinizde değişiklikler yapabilirsiniz. Venüs’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte, aşk hayatınız oldukça olumlu etkiler altında olacaktır. Dolayısıyla bu süreçte yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Aynı zamanda çocuk sahibi olmayı düşünen Oğlak burçlarını da gökyüzü oldukça destekliyor olacaktır.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta İkizler burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, oldukça olumlu etkiler altında olacaksınız. Bekar olan Kova burçları yeni bir ilişkiye başlarken, ilişkisi devam eden Kova burçları ise evlilik kararı alabilir. Bunun yanı sıra, yeni bir hobiye başlayabilirsiniz. Çocuk sahibi olan Kova burçları ise çocuklarını ilgilendiren konularda oldukça olumlu gelişmeler yaşayabilirler. Venüs’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte, aile hayatınız oldukça olumlu etkiler altında olacaktır. Gayrimenkul alım satımı yapabilir, evinizi yeniden dekore etme kararı alabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta İkizler burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, aile yaşantınız ve ev hayatınız ön planda olacaktır. Özellikle ailenizde sorunlarınızı masaya yatırarak çözümler üretebilirsiniz. Anne ve babanızı ilgilendiren konular ile uğraşabilirsiniz. Taşınma kararı alabilirsiniz. Venüs’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte, yakın çevre ve kardeşlerinizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Aynı zamanda seyahat programları yapabilir ve yeni eğitimlere başlayabilirsiniz.