Takmadığı saat zengin etti

Amerika Birleşik Devletleri Hava Kuvvetleri gazisi, hiç takmadığı kol saatinin gerçek değerini öğrenince hayatının en büyük sürprizini yaşadı. Gazi, 346 dolara aldığı saatin değerinin gerçek fiyatı 700 bin dolar çıktı.

Takmadığı saat zengin etti

Amerika Birleşik Devletleri'nde yayınlanan Antikalar Şovu'ndaki programa, geçmişte satın aldığı Rolex marka bir saati değerleme yaptırmak için gelen bir gazi, saatin gerçek fiyatını öğrendiği anda zengin oldu.

Uzman tarafından incelenen saatin tamamen gerçek ve nadide bir eser olduğu ortaya çıkınca bir anda dünyası değişen gazi, açık artırma ile saati 500 ila 700 bin dolar arasında bir rakama satabileceğini öğrendi.

Uzmanın söylediklerinin bir an şaka olduğunu düşünen gazi, durumun gerçek olduğunu anlayınca kendisini sevinçten yere attı. Uzmana göre nadide eserin hiçbir hasarı ve eksiği yoktu ve dünyada bu kadar iyi korunmuş bir başka eşinin olduğu düşünülmüyordu.

Saati Tayland'da aldığını söyleyen gazi, sivil havacılık pilotlarının bazılarında görünce saatin dikkatini çektiğini ve kendisinin de bir tane satın aldığını söyledi.