Kan donduran olay! Arkadaşının 5 yaşındaki kızına tecavüz edip nehre attı!

35 yaşındaki cani şahıs, arkadaşının 5 yaşındaki kızına tecavüz edip öldürerek nehre atmak suçuyla tutuklandı.

Kan donduran olay! Arkadaşının 5 yaşındaki kızına tecavüz edip nehre attı!

Polis, 35 yaşındaki bir adamı arkadaşının beş yaşındaki kızına tecavüz edip öldürdüğü iddiasıyla tutukladı. Memurlar, 4 Eylül'de Brezilya'nın Lajeado belediyesinde adı açıklanmayan şüpheliyi iddia edilen suçu işledikten kısa bir süre sonra tutukladı.

Masum çocuğun cesedi Taquari Nehri'nde yüzerken bulundu ve çocuğun kimliği Agatha Rodrigues dos Santos olarak tespit edildi.

Polis raporuna göre kızın annesi zanlıyı henüz üç aydır tanıyordu ve suç gününde 5 yaşındaki kızını yakındaki bir pazara götürmesine izin verdi. Dönüşleri gecikince polise haber veren genç anne felaket haberini aldı.

Görgü tanıklarının ifadesiyle nehir kenarında bulunan cani adamın giysileri ıslak ve çamurluydu. Şahsın kjüçük kıza önce tecavüz edip sonra öldürdüğü ve cesedi saklamak amacıyla nehre attığı düşünülüyor.

Edinilen bilgilere göre, şüphelinin önceden yasadışı ateşli silah bulundurma, hırsızlık ve hırsızlıktan sabıkası var ve eski ortağını korkutmaktan Ocak ayında tutuklanmıştı.

Küçük çocuğun annesi ise şahsı evden çıkmadan önce kokain kullandığını polise bildirdiği için ihmal suçuyla yargılanabilir. Ayrıca reşit olmayan bir çocuğu uygun olmayan kişiye teslim etmesi suçundan da bir ya da iki yıl hapis cezası alabilir.