İngiltere'yi sarsan olay! Kadın öğretmen öğrencisi ile cinsel ilişkiye girdi

İngiltere'de 35 yaşındaki evli öğretmen Kandice Barber'in 15 yaşındaki öğrencisine yolladığı çıplak fotoğrafların okuldaki öğrenciler arasında yayılmasından sonra öğretmen ve öğrenci arasındaki ilişki ortaya çıktı.

İngiltere'yi sarsan olay! Kadın öğretmen öğrencisi ile cinsel ilişkiye girdi

Öğretmenin öğrencisi ile bir spor ödülü organizasyonu sonrası ilişki yaşamaya başladığı ve öğrencisine "Senden hamile olabilirim" mesajları attığı ortaya çıktı.

 Organizasyon sonrası öğretmen öğrencisinden kendisine telefonunu vermesini istedi. Öğrencisi telefonu verince öğretmen öğrencisini Snapchat üzerinden ekledi ve öğrencisine mesajlar atmaya başladı.

 Kandice Barber, öğrencisine banyo yapacağını söyleyip banyoda çektiği fotoğrafları öğrencisine yolladıktan sonra öğrencisine kendisi ile buluşup buluşmak istemediğini sordu.

Öğrenci öğretmenin teklifini kabul edince, öğretmen sabaha karşı öğrencisini evinden alıp boş bir araziye götürüp arabada ilişkiye girdi.

Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen öğretmen tutuklanırken çalıştığı okuldan atıldı. Ayrıca öğretmenin ölü olarak doğurduğu çocuğunun babası kocası olduğu ortaya çıktı.