Mehmet Dinçerler'den sevgilisi Hadise'ye sürpriz kutlama!

36 yaşına giren ünlü şarkıcı Hadise'ye iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler'den romantik bir sürpriz geldi. İkilinin Paris pozları ise sosyal medyayı salladı.

Mehmet Dinçerler'den sevgilisi Hadise'ye sürpriz kutlama!

Hadise, oyuncu Kaan Yıldırım'dan ayrıldıktan sonra aradığı mutluluğu Mehmet Dinçerler'de buldu. İş insanı ile birlikteliği temmuz ayında Bodrum'da belgelenen şarkıcı, 36 yaşına bastı.

Ünlü popçu, "Doğum günü kutlamaları başladı" notu ile yeni yaşı için paylaşım yapmayı ihmal etmedi. Takipçileri, Hadise'yi mesaj yağmuruna tuttu.

Mehmet Dinçerler'den sevgilisi Hadise'ye sürpriz kutlama! - Resim : 1

"Hep yanımda ol" 

Mehmet Dinçerler de sevgilisinin doğum gününü sosyal medyada kutladı. Birlikte çekilen fotoğraflarını paylaşan iş insanı, "Hep yanımda ol, iyi ki doğdun" sözleriyle Hadise'ye seslendi.

Instagram'da 13,1 milyon takipçisi bulunan Hadise, Mehmet Dinçerler'in gündem olan gönderisine, kayıtsız kalmadı ve "Benim adamım" yorumunu yazdı.

Mehmet Dinçerler'den sevgilisi Hadise'ye sürpriz kutlama! - Resim : 3

Hadise'den bir gün sonra yeni paylaşımlar geldi. Sevgilisi Mehmet Dinçerler'le pozlarını sosyal medyada yayınlayan şarkıcı, "Hadise, Paris'te" notunu düştü.

Popçu, Instagram'ın hikaye bölümünden yayınladığı karede ise Dinçerler'i kastederek, "Bana 'seni doğum gününde Paris'e götürmeme izin ver' dedi" mesajını yazdı.

Mehmet Dinçerler'den sevgilisi Hadise'ye sürpriz kutlama! - Resim : 5

 İş insanı, doğum gününde sevgilisine romantik bir sürpriz yaparak, Paris seyahati organize etti. Hadise'nin mutluluğu ise fotoğraflara da yansıdı.