Skandalı itiraf etti!

Bir kadın öğretmen tacizi daha... 36 yaşındaki kadın öğretmen, 15 yaşındaki kız öğrencisiyle cinsel ilişki yaşadığı için 5 yıl hapis cezası aldı. Kadın öğretmenin biri kız biri erkek iki çocuğu bulunuyor.

Skandalı itiraf etti!

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) New Jersey eyaletindeki Lena Edwards Akademik Charter Okulu'nda yaşanan skandal ülke gündemine bomba gibi düştü. 36 yaşındaki ilköğretim öğretmeni Lauren Coyle-Mitchell'in 15 yaşındaki kız öğrencisiyle cinsel ilişki yaşaması tartışma konusu oldu.

Öğretmen ilk mahkemelerde suçlamaların tamamını reddetsede, daha sonra öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiğini kabul etti. Bergen İlçesi Yüksek Mahkemesi savcıları, cinsel tacizin 2015 yılında Lyndhurst'deki evli öğretmenin evinde gerçekleştiğini söyledi.

Skandalı itiraf etti! - Resim : 1
Lauren Coyle-Mitchell, 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

ABD medyasında çıkan haberlere göre, diğer öğretmenler bir okul gezisi sırasında Coyle-Mitchell'in öğrencisiyle 'uygunsuz' etkileşimlerde olduğunu fark etti. Öğretmenler yaşananların ardından Coyle-Mitchell hakkında şikayetçi oldu. Yapılan incelemelerde öğretmenin kız öğrencisiyle cinsel ilişki yaşadığı tespit edildi. Öğretmenin, öğrenci üzerinde baskı kurarak bu eylemi gerçekleştirdiği kanaatine varıldı.

Coyle-Mitchell, öğrencisiyle ilişkisinin telefon mesajları ile başladığını ve sonrasının geldiğini söyleyerek, "Böyle olacağını bilemezdim. Çok üzgünüm, yaşadıklarıma karşı koyamadım" dedi.

Coyle-Mitchell cezasının yüzde 85'ini çekmesinin ardından şartlı tahliye olabilecek ancak bir daha öğretmenlik yapamayacak.