Bade İşçil'den seneler sonra gelen 'Ezel' itirafı! "Reyting uğruna...

39 yaşındaki güzel oyuncu Bade İşçil, 2009 yılında şöhrete kavuşmasını sağlayan 'Ezel' dizisi hakkında yıllar sonra çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bade İşçil'den seneler sonra gelen 'Ezel' itirafı! "Reyting uğruna...

Hülya Koçyiğit'in sunduğu bir programa konuk olan güzel oyuncu Bade İşçil, birçok usta oyuncuyla yer aldığı 'Ezel' dizisi hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu. 

Kuzey Güney, Ufak Tefek Cinayetler, Aşk 101, gibi birçok yapımda yer alan güzel oyuncu yükselişini, yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın yaptığı Ezel dizisiyle sağladı. İşçil, son dönemde dijital platformda yayınlanan Duygu Asena’nın aynı adlı eserinden uyarlanan 'Aslında Özgürsün' dizisinde rol alıyor. 

Bade İşçil'den seneler sonra gelen 'Ezel' itirafı! "Reyting uğruna... - Resim : 1"MÜSTEHCEN DIŞINDA..."

Katıldığı programda Bade İşçil, oyunculuk kariyeri hakkında sınırlarına ilişkin sorulara yanıt verdi: "Eğer senaryoyu çok destekleyen bir şeyse o zaman onun üzerine konuşup, yapabildiğim kadarını yapmaya çalışırım. Müstehcen dışında." açıklamasında bulundu.

Bade İşçil'den seneler sonra gelen 'Ezel' itirafı! "Reyting uğruna... - Resim : 2"REYTİNG UĞRUNA KENDİMİ HARCATMAM"

Oyunculuk hakkında sorulan sorulara yanıt veren 39 yaşındaki oyuncu İşçil, "Bazı işlerde görüyoruz; o filmin içinde öyle bir sahneye ihtiyaç yok ama olsun diye yapılmış bazı sahneler olabiliyor. Bazen irite de ediyor insanı. Güzel bir iş için izliyoruz. 'İçine niye böyle bir şey konmuş' diye baktığım çok iş var. Şu ara özellikle. Türk yapımlar için demiyorum. 'Bir şeye hizmet etmiyorsa, reyting uğruna kendimi harcatmam' diyelim" ifadelerini kullandı.

Bade İşçil'den seneler sonra gelen 'Ezel' itirafı! "Reyting uğruna... - Resim : 3"YILLAR SONRA GELEN 'EZEL' İTİRAFI"

2009-2011 yılları arasında Tuncel Kurtiz, Haluk Bilginer, Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Barış Falay, Yiğit Özşener gibi birçok kaliteli oyuncu ile çalışan İşçil'in bu proje kariyerinin dönüm noktası oldu. Bade İşçil, Ezel hakkında yıllar sonra itirafta bulundu: "Ezel, benim oyunculuğu anlama alanım oldu. Tuncel Kurtiz gibi bir ustayla karşılıklı oynamaktan dolayı çok şanslıyım. Çok değerli bir kişiydi" ifadelerini kullandı.