3N Medya CEO’su Murat Kelkitlioğlu ve İbrahim Toraman'dan gençlerle keyifli sohbet

3N Medya CEO’su Murat Kelkitlioğlu ile Beşiktaş’ın efsane kaptanı İbrahim Toraman katıldıkları panelde genç taraftarların sorularını yanıtladı.

3N Medya CEO’su Murat Kelkitlioğlu İle Beşiktaş’ın eski futbolcusu İbrahim Toraman İstanbul’un Kartal ilçesinde bulunan Özel Çam Anadolu Lisesi’nin düzenlediği Kariyer Günleri programının konuğu oldu.

“Sevdamız Beşiktaş” konulu panelde öğrencilerin sorularına yanıt veren Kelkitlioğlu ve Toraman Beşiktaşlı duruşu; gazetecilik mesleği ve futbolculuk üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

“Taraftarla bütünleşmek bambaşka bir duygu”

Toraman, panelde yaptığı açıklamada, “Ne olursa olsun büyük takım bambaşka bence. Her profesyonel futbolcunun yaşayabileceği en üst seviye büyük takımdır bana göre Beşiktaş’tır. Çünkü İnönü’de şu anki Vodafone Park’ta forma giymek taraftarlarla bütünleşmek şampiyon olmak kupaları kazanmak bambaşka bir duygudur” dedi.

“Büyük takım refleksi böyledir”

Kelkitlioğlu ise kendisine sorulan, “Beşiktaş taraftarı son 5-6 yıldır kırılgan mı davranıyor?” sorusuna “Büyük takım taraftarı refleksi böyledir. Beşiktaş taraftarı her zaman büyük takım refleksi bu Beşiktaş taraftarı her zaman başarı ister başarısızlıklar da böyle arka arkaya gelince doğal olarak taraftardan bir tepki alır” diye yanıt verdi.

Öte yandan panelde en çok dikkat çeken konu ise Beşiktaşlı kariyer sahiplerinin hayata bakışları, duruşları ve edindikleri başarıları oldu. Panelin sonunda Kelkitlioğlu’na ve Toroman’a programı organize eden Çam Lisesi tarafından plaket teslim edildi.